0 oy
127 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,304 puan) tarafından

Kızlar kızım 16 aylık. Çalışıyorum annem bakıyor. Ben evde dikkat ediyorum camlar kapalı hep. Annemin evi çok sıcak bin defa uyardiigim halde asla camları kapatmıyor. İşteyken arıyorum hep kapat diye tamam diyor eve gidiyorum cam açık. Kızımı uyuttugu odada kızım uyurken cami açık bırakıyor. Her gün arıyorum kapat diye tamam diyor ama. Bugün gittim yine üç yerin cami açık. Bir odanın açık caminin önünde sandalye var. Ben yanındayım bir dk ayrılmıyorum diyor. Üç çocuk büyüttüm ben diyor. Asla dinlemiyor beni aklım kalıyor ne yapicam hiç bilmiyorum paranoyak oldum sayesinde. Şimdi kış geliyo çok seviniyorum ama yaza doğru yine her yeri açacak. Resmen paranoyak oldum kızlar gözüme uyku girmiyor bu durumu nasıl asabilirim :(

4 Cevaplar

0 oy
(5,125 puan) tarafından
Malesef çok haklısın 

Bu arada benim de kızım 19 aylık kreşe başladı yeni mecburen oğlum da 1 senedir gidiyor o 3.5 yaşında başladı

Ben de kızımı çok merak ediyorum gündüz 

Allah yardımcın olsun, annene bununla ilgili haberleri göster iyice korksun Allah korusun kaza geliyorum demez 
(1,304 puan) tarafından
Kesinlikle tekrar tekrar uyaricam cnm
-Reklam-
0 oy
(1,449 puan) tarafından
En korktuğum şey Allah muhafaza 
0 oy
(7,452 puan) tarafından
Birda birinin 3. Kattan dustu ya canim aman diyim onu gordukce hala dayanamayip ağliyorum ustten açsin sakin öyle birakmasin senin cigerin yanar rabbim cümlesinin evladinida korusun
0 oy
(48 puan) tarafından
Cama demir yaptırın, benim annemin de evi sıcak kardeşim kızını bırakıyor cama demir yaptırdı, balkona file, kız kardeşimde kayinvalidesine bırakıyordu onlar da yaptırdı. Şimdi sen çok haklısın ama annen de haklı sıcakta kalınmaz. Ama olay çok ciddi siz yaptirin bir an önce 
(1,304 puan) tarafından
Yaptırmaz ki cnm hiç ciddiye almıyor beni cildirtacak

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 355 göst.
26 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umber (2,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,091 göst.
21 Mart 2019 Diğer kategorisinde Nur Tunç (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 722 göst.
17 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elgo (580 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
21 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,424 soru

12,384,910 cevap

43,457 kullanıcı