0 oy
687 göst.
Diğer kategorisinde (822 puan) tarafından
İlk okul öğretmeninizi adını yüzünü hatırlıyor musunuz

Ve görüşen varmı öğretmenleriyle ?

Benim bir sürü öğretmenim oldu ilk okulda öğretmenlerimle görüşürüz yüz yüze değil ama telefonla konuşuyoruz bir kaçıyla da görüşeceğiz inşallah ❤️

56 Cevaplar

0 oy
(51,483 puan) tarafından
ilk 4 seneyi okutan cadiyi unutmadım tabi hicte sevmem 

6  sınıftaki Sarı saçlı meleğimdi ♥️ face ve instagram da ekli yorum yapar her resmine 

ortaokuldakilerde ekli 

lisedekilerle de gorusuyorum gecenlerde ikisi evime geldiler seref verdiler ♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kendisinide isminide hatrlıyırm yaşıyosa allah uzun ömür versin inş
0 oy
(4,695 puan) tarafından
Valla gorsemde görmek istemem sopayla döverdi bizi bir de kadın hocaydi denemeye girerdik 5 puan bir önceki denemeden düşük alsan yine döverdi 
0 oy
(9,992 puan) tarafından
Aman hiçte sevmezdim gicigin tekiydi
0 oy
(9,613 puan) tarafından
Bedriye hoca hatırlarım çok ilgili biriydi ...görüşmüyoruz 
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Bilal cömert hiç unutmam 3. Sınıfta. Tayini çıkmıştı aradan birkaç ay geçince gelmişti yanımıza çikolata getirmişti ben saklamak istedim ama kötü olur dedi herkes bidaha gelicem çocuklar merak etmeyin dedi ve gelmedi çok beklemiştim 24 yasimdayim halen unutmuyorum siz siz olun çocuk bu ne anlicak demeyin kaç sene geçti anne oldum halen bende ukte kaldı 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Tabiki de cengiz cesur canım hocam aslında Leyla hoca olacaktı ama bı göründü gitti o emekliliğine denk gelmişiz orta okulda semra lisede Suat hocaydi ilk sonra Taner hoca oldu ondan da mezun olduk :))
0 oy
(14,638 puan) tarafından
Hatırlıyorum Mehmet Kazıı idi acaba var mı  burada onun okuttuğu kişiler:)
0 oy
(2,280 puan) tarafından
Hatırlıyorum ismini de yaziyim pisligjn tekiydi .Sakarya li ydi Hüseyin Karakaya adı.  Belki öğrencisini okutan vardır onda bilsinler 
0 oy
(5,489 puan) tarafından
İlk okuma yazma öğreten öğretmenin çok iyidi Allah ondan razı olsun, keşke hep o olsaydı belki şimdi doktor olurdum. 2. Sınıfta defterim kapsız diye dersime düşük vermişti yeni gelen pislik adam. Hala memelekette görürüm ve kendisininden hiç hazetmem. 
0 oy
(1,116 puan) tarafından
İlkokul öğretmenimizin ilk ogrencileriydik. Hala görüşüyoruz . Aradan 22 yıl geçti ama bağımız hiç kopmadı.
0 oy
tarafından
3 öğretmen değişti 

İlk erkek Şemsettin karagöz

İkinci cok severdim Şengül tozlu

3 üncü okuldan nefret ettim onun yüzünden hasan soylu ne sinir bir hocaydi 
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Evet adını soyadını herşeyi biliyorm. Abim sürekli görüşüyor ve bizi hep soruyor muş. Bende dedim bu gün ararim nasıp olmadı 
0 oy
(340 puan) tarafından
Malesef hatirliyorum keske hatirlatmasaydin gecmisin en karanlik dehlizlerinde kalsaydi daha iyiydi 
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Evet ilk birinci sınıf perihan öğretmen ikincisi de izzet kılıç ama yaşlıydı zaten 
0 oy
(4,910 puan) tarafından
Ben hatırlıyorum hatta ilk ortaokulda bızım okulumuza atanmıstı ilkokul ogretmenımız. Sarıldık konustuk cok mutlu olduk. Esımın ilk okul ogretmenıde benım yengem ahahha:)) 
0 oy
(3,679 puan) tarafından

Çok öğretmen değiştirmişimdir sima olarak 1 sınıf öğretmenimi hatırlıyorum yaşlı tonton bir ogretmendi çok severdik bırakıp gitti 2. Öğretmenimi sima olarak yine hatırlıyorum eczaneye diye gitmisti daha da gelmemişti oda bırakıp gitmişti çok sevedik bütün sınıf ağlamıştik:D 3 sınıf hocamız Yusuf Öztürk ismi çok iyi bir hocaydi bir ara feys kullanırken vardı sonra hepsi gitti  4 sınıf öğretmenimi hiç unutmuyorum semra gebeş tam bir ruh hastasi çok pis döverdi herkesi suçun olsa da olmasa da 5 sınıf öğretmenim Zehra ışık mükemmel bir hocaydi  :D çoğu hala aklımda ünv kadar 

0 oy
(3,951 puan) tarafından

Evett ipek oy du ismi cok severdim ama hic görüşmedim nerde ne yapiyordur kim bilir.  Cok tatlı bi ogretmendi<3

0 oy
tarafından
Hatırlıyorum tabi unutulur mu o şe..siz  ayıııı

Öğretmen diye saygı duyamam mamesef ona meslek dışı bir   şahıs
0 oy
(2,856 puan) tarafından
İlk okuuoda 2 öğretmenim oldu ikisinide hatırlıyorum evlenmeden önce bayan hocamı Instagramdan baktım çok değişmiş saçlarını uzatmış lise öğretmeni olmuş sanırım diğerine erkekti 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 709 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 286 göst.
0 oy
10 cevap 240 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Tirrek_12 (558 puan) tarafından soruldu

409,030 soru

12,293,885 cevap

38,283 kullanıcı