Herkesin mutlaka bir ilk aşkı vardır
Benim ilk aşkım lise de tarih derdimize giren murat hocaydi hayran hayran derslerini dinlerdim sürekli tarih çalışırdım onun dersinde hep en önde oturmak isterdim çocukça iste ama platonik olarak asiktim adama geceden soru hazırlar her teneffüs o soruları sormak için yanina giderdim oda sağolsun asla geri cevirmezdi
Var mi Sizinde boyle ilk askiniz yoksa ilk askiniz Eşiniz mi?
İlk okulda daha 6 yaşındayken birinci sınıfa başladığım zaman Kubilay diye bir çocuk vardı onu çok severdim . sen daha 6 yaşındasın ne aşkı bu yani ama öyle böyle değil sonra Isparta ya gitti yaşama sevincim bitmişti :D işte benimde depresif günlerim o yaşlarda başladı
EVET UNUTMAK MÜMKÜN MU NAM NAM YAPARAK PEŞİMDE 7 24 BİDE YENİ HUY EDİNDİ GECE KOYNUMDA UYUYOR CANIM SEVGİLİM BENİM ❤️⭐
BAK EKRAN RESMİ YAPMIŞIM HER YERDE KARŞIMDA
Ben kimseye aşık olmamıştım ya serseri gibi biseydim tam erkek Fatma esim çıktı karşıma ilk başta sevmemiştim koca kafalı bu diye sjjsjsjsjs ama sonradan ona aşık oldum tek ♥️
İlkokulda bı askimm vardı cocuktum daha zar zor hatırlıyorum şimdi kış ayıydı gözüme kar topu attı yanımda dursun diye üç saat ağladım agrisi geçmesine rağmen çok saf cocukmusum be üzdüler beni çok
Aynı sınıftaydık 8 yıl boyunca ve şimdide aynı köydeyiz ama görmüyoruz birbirimizi
1,502,759 soru
24,536,852 cevap
360,293 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın