0 oy
630 göst.
Diğer kategorisinde (821 puan) tarafından
İlk okul öğretmeninizi adını yüzünü hatırlıyor musunuz

Ve görüşen varmı öğretmenleriyle ?

Benim bir sürü öğretmenim oldu ilk okulda öğretmenlerimle görüşürüz yüz yüze değil ama telefonla konuşuyoruz bir kaçıyla da görüşeceğiz inşallah ❤️

56 Cevaplar

0 oy
(17,061 puan) tarafından
Evet hatırlıyorum yüzünü adını hatta ogretmenimin kızlık soyadı benim.soyadimla aynı idi. Ama gorusmuyoruz keşke görüşebilsek 
-Reklam-
0 oy
(927 puan) tarafından
Erhan keskin di hatırlıyorum yüzünü 5.sınıfta gittiğimiz bi piknikte karşılaştık beni hatırlamıştı. Çok iyi bi egitimciydi 
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Şeytan görsün yüzünü 
0 oy
(654 puan) tarafından

İlkokul birden beşe kadar okutan sınıf öğretmenim bizden sonra aldığı birinci sınıfı okuturken de bizimle aynı okuldaydi ve sekize kadar hep ilgilendi lise sona kadar da görüştük kahvaltıya yemeğe lunaparka gittik ama benden çok ümitliydi işte güzel bi üniyi kazan yanındayım yardımcı da olurum diyordu hep ama ben liseden sonra devam etmedim evlendim şimdi çok utanıyorum mesaj bile atamıyorum  elime mesleğimi alırsam karşısına geçip özür dilersem tekrar eskisi gibi samimi oluruz inşallah. Burcu Eğridereli çok seviyorum

0 oy
tarafından
Hatırlamazmıyım hala görüşürüm Nevin Atak 
0 oy
(7,845 puan) tarafından
Birinci sınıf öğretmenim hariç hiçbirini hatırlamak istemiyorum. 
0 oy
tarafından
1 sinif ogretmenim hanife yıldırım ama en cok 5 inci sinif öğretmenimi cok severdim adanaliydi
0 oy
tarafından
Evet ismini yüzünü hatırlıyorum Allah belasını versin sosyal medya da gördüm mesaj atacaktım vazgeçtim çok kötü bir öğretmendi 
0 oy
tarafından

Ayyy nerden hatirlattin kız nefret ederdim hala ederim pis.lik herif masaya oturur öğrencilere bakarak şeyini kaşırdı sonra ağzının kenarınlarini silerdi eliyle iyyyyy yine aklıma geldi ufff iyrenc herif :sick:

0 oy
(13,521 puan) tarafından

İlk okul 5 e kadar her sene öğretmen değiştirdim orta okulda zaten branş öğretmeni derken hangi birini hatirliyim ama 1. Siniftakini hatırlıyorum:)

0 oy
tarafından
Hatırlıyorum ama hatirlamasaydim keşke hep bizi rencide ederdi . Ayrımcılık yapardı p.slik
0 oy
(266 puan) tarafından

Nejlaydi ilk okul hocam biraz sert bi kadındı okul fobim vardı 1 ci sınıfta hoca bağırınca kızınca korkuyordum baskasina bağırsa da kızsa da baya sorun yasadim ama duzelttim hocayla bu sorunları sonra taini cikti cok ağlamıştım onun yerine sabiha hoca vs vs die devam etti :) görüşmüyoruz hocalarimla en son orta okul hocamla bir resmim var lisedeki hocalarimla da vaktim olmadi pek okulun yarısında tastiknameyi alip açığa yazıldım evlendim die

0 oy
(198 puan) tarafından
Adı yüzü yaptıkları hep aklımda hakkımıda asla helal etmiceğim biri tamamen insan ayıran menfatini düşünen o.rspunun tekiydi. Kimin annesi onun işini yaparsa onun çocuğuna iyi davranırdı öğretmenler gününde aldığım çicekleri hep arkadaşımın evinde görürdüm. Benim ilgilenenim yoktu beni hep azarlar dışlardı. Ne zaman annemin bana bakmadığını öğrendi vicdan yaptı ama giden benim 5 yılıma oldu. Allahda onu öbür tarafda ayırsın
0 oy
(689 puan) tarafından
Benimde neslihan öğretmenim var di  zengin fakir ayrımcılığı yapardı beni bide diğer arkadaşımı çok döverdi fakiriz diye diğer çocuklara iyi davranırdı kafamızı tahtaya tahtaya vururdu hakkımı helal etmedim  etmiycemde  
0 oy
(286 puan) tarafından
Bende hatirliyorum ve hic bi ilkokul ogretmenimi ve ortaokul ogretmenimi unutmam lakin ayrimciliktan baska yaptiklari bisey yoktu ve onların cezasini ben cektim çekiyorum. 
0 oy
(1,618 puan) tarafından

Hatırlıyorum o zamanlar kimliğim yoktu cikartmamislardi öğretmenim gidip gelip azarliyordu beni sanki benim suçummuş gibi:( babam askerdeydi askere geç gitmişti annem şizofreni hastasıydı 13 kişi babaannemlerde yaşıyorduk ne zor günlerdi annem hastanede yatiyordu onu ziyarete gidicektik pijamam yırtık diye beni goturmediler yine çocukluğum aklıma geldi:(

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 683 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 276 göst.

407,212 soru

12,222,819 cevap

36,818 kullanıcı

...