0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım doğduğundan beri hep böyle ağlayan bir çocuktu 21aylik olacak sürekli ağlıyor kimseyle iletişimi yok tek bağlantısı benimle.. kötü giden evliliğime kızımnda çok etkisi oldu anlayissiz bir koca ve hiç durmayan bir evlat üç yıldır hiç güzel sakin bir günüm yok. Babasına vereyim o baksın desem ölürüm sonra biliyorum çünkü oda başkasıyla yapamaz su bile içemez ama sürekli mızmız ağlayan bir çocukla boşanma süreci çok zor daha geçiyor sürekli olup olmadık sebeplerden dolayı kendi kendine bağırıp ağlıyor hala gece uykusu tam değil az önce de beni sinir etti durmadan birşeyler istiyor istediği olmayınca yerlere atıp ağlıyor kalbim duracak yemin ederim kendimi çok çaresiz hissediyrm annemde ablamda kimsede durmuyor. Banyo yapıyorum ağlıyor bezini değiştiriyorum ağlıyor üzerini degsirityrm ağlıyor ne zamana kadar sürüp gidicek böyle istediğim bir anlık huzur..

7 Cevaplar

+1 oy
(2,091 puan) tarafından
Bence duygularını hislerini çocuğa çok fazla yansıtıyorsun. Evet sen de zor bir dönemden geçiyorsun ama o küçücük bir bebek hayatın acısını ondan çıkarma. O senden aldığı negatif elektriğin tesiriyle daha da hırçınlaşır şu an zaten yaş dönemi özelliği gibi davranıyor 2 yaşa atakları başlamak üzere zaten. Ev size iyi gelmiyorsa al sık sık dışarı çık. Sen de diyorsun benden başkasında durmuyor diye çocuk resmen bağırıyor anne seni istiyorum senden ilgi istiyorum diye. Biraz daha sabır ve anlayış lütfen İnşallah daha iyi olacak zamanla.
-Reklam-
+1 oy
(15,846 puan) tarafından
Boşanma sürecinde olmayan normal ailelerin çocuklari bile böyle. Tabi seninki bu sürecinde farkindadir mutlaka. Çocuğa daha fazla sarilman gerekirken babasina biraksam diye düşünmrn tuhaf. Çocuğun bu süreci en az hasarla atlatmasi için uğraş bence. 
0 oy
tarafından
Oda etkilenmiş ne yapsın yawrucak zor zamanlar geçecektir merak etme sen sitresli olmamaya çalış çocuğuna belli etme en azından aktivite bul eylendir gezdir sevdiği birşeyi bul 
0 oy
(13,800 puan) tarafından
Zorlu bi surectesin ve bebegin de etkileniyordur canım rabbim hayırlı olanı versin sizin için bol bol oku evde sesli aç dinleyin inşallah onlar da sakinleştirir gerekirse ev işini bosla beraber bisiler yapın dikkatini başka şeylere verin düzelir allahin izniyle 
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Evde gergin ortam varsa oda huzursuz ve sınırlı olabilir çocuklarda yansıyor bu durum 
0 oy
(1,360 puan) tarafından
Sen ne kadar stresli ve sinirli olursan çocukta o kadsr stresli ve sinirli oluyor. Sen sakın kalmaya çalış. Altını alırken bamto yaptırırken şarkılar söyle çocuk şarkıları bak gör o da sana ayak uydurmaya çalışıcak. Ağladığı zaman sarıl sakinleşti öp. Sen kizarsan bağırırsan daha çok ağlar.. 
0 oy
tarafından
Senin bütün stresin bebeğine yansiyor. Demek ki evdeki huzursuzluk onu da etkilemiş. Babası güzelce ilgilense emin ol daha farklı olurdu. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 284 göst.
18 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeyna1453 (617 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,059 göst.
16 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeyna1453 (617 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 76 göst.
25 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluu annee (580 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 103 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Asabii (549 puan) tarafından soruldu

411,396 soru

12,383,842 cevap

43,389 kullanıcı

Kategoriler

...