0 oy
434 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,012 puan) tarafından

Hanımlar doktora gittim dedi ki bakayım ipi görünse alayım ipi gözükmüyordu çekemedi,dedi sakat olmaz kesede bebek ha dedi düşebilir dedi bu zamana kadar neden diğer doktorlar çekmedi hepsi arkada bebek önde çekemeyiz dediler dedim dedi öyle şeymi olur dedim hocam her hafta farklı doktorlardaydım hiç biri demedi bi bakalım ipi gözüküyor mu yani şuan devam ediyoruz böyle doğum yaparım inş bebeğim sağlıkla gelsin kıza benziyor dedi ama daha çok küçük dedi ben kıza benzettim

image

5 Cevaplar

+1 oy
(30,433 puan) tarafından

Rabbim hayırlı kapılar açsın insAllah sağlıkla gelir dünyaya 

(1,012 puan) tarafından
İnş artık Rabbime kalmış
-Reklam-
0 oy
(164,342 puan) tarafından

waaoouuww sipiral varken gebemi kaldin :) aay google elinde spiralle dogan bebek fotosu vardi sanirim o yurtdisiydi aay turkiyede ilk falabmi olcan saglikla dogur❤️

(1,271 puan) tarafından
Kızımda kontrole giderkn muayene sırasında bir bayab spiralle hamile olduğunu öğrendi şoka uğradı doktor şehir Hastanesi'ne sevk etmişti
(1,012 puan) tarafından
Canım walla ipi gözükmüyordu çekemedi dedi böyle düşedebilir kalabilir artık nasip neyse o çekerse dedi düşebilir ama ip görünmüyordu
(1,271 puan) tarafından
Selametle gelsin korkma nasibi varsa dünyada düşmez inşallah yoksa da her türlü gider yapicak birşey yok
(164,342 puan) tarafından
aay hayirlisiyla dogur
(1,012 puan) tarafından
İnş sağlıkla gelsin
0 oy
(7,450 puan) tarafından

Rabbim korktuğuna ugratmasin canım sağ salim al kucağına inşaallah <3 sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil <3

(1,012 puan) tarafından
Amin inş sağlıkla doğar
0 oy
(86 puan) tarafından
Çıkarttılar o cnm spirali şimdi ? 
(1,012 puan) tarafından
Yok ipi gözükmüyordu çekemedi dedi sıkıntısı bebek düşebilir
0 oy
(10,498 puan) tarafından
Sağlıkla dogurmani dilerim bende spiralliyim korktum şimdilik 
(10,498 puan) tarafından
Nasip olmuş meğer inşallah sağlıklı bir şekilde doğması da nasip olur
(1,012 puan) tarafından
İnş spiral önü öldürmeZ
(10,498 puan) tarafından
İnşallah ya inşallah erken doğum ve suyu patlatma riski var galiba
(10,498 puan) tarafından
Bu nedenle bazen spiral taktığıma pişman oluyorum baznde takmasaydim kendimi koruyamayacaktim göze alamazdim bunu inşallah benim başımada gelmez ya 4-2 yaşında ve 5 aylık çocuklarım var ne kdr korunsamda gebe kalmak kolay oluyordu Allah sizede yardım etsin
(1,012 puan) tarafından
Ben bunu doğursam eşimden imzayı koparsam ameliyat olacağım bağlatacağım her yöntemi denedim hemen hamile kaldım 3 evlat yeter

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,589 göst.
16 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeyna1453 (1,012 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 251 göst.
19 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
20 cevap 1,368 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde nrsnr (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 749 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,568 soru

24,506,382 cevap