Kızlar eşim çok iyidir birbirimizi çok severiz. Bize çok değer verir kızıma bana ne istesek yapar sürekli istediğim yere gezmeye götürür yorgun olsa bile ne istesem bnm için kızım için alır. Aileme çok değer verir. Gün içindeyken işte olsa bile bir yere gidip gelmem gerekse işini bırakıp beni götürür getirir. Ama bu aralar aramızda anlayamadigim bir soğukluk var ben ona tahammül edemiyorum en ufak şeyde bağırıp kızıyorum o da bana öyle. Çocuktan sonra hayatımız ve aramızdaki ilişki çok değişti. Çocuk olmadığı zamanlardaki birbirimize bakışımız yok artık. Resmen hayatımız telaşı içinde sürekli bir koşturma hep yorgunluk. Evdeki işimiz hiç bitmez. Uyku sorunumuz hep var uykusuzuz hep kızım 16 aylık. Bir de işe başladım şimdi her şey üstüme geliyor çok yoruldum yetişemiyorum. Kendis cuma cumartesi dışarı çıkar arkadaşlaryla kahvede oturur bizim evin önünde otururlar gece 4 te gelir. O kafasını dağıtıyor ben dagitamiyorum düşünen yok. Gece 4 te gelir öbür sabah kızım 7 de kalkıyor eşim sen ilgilen çocukla ben uykumu alamadım diyor her hafta aynı şey yaşanıyor. Ben neye yetiscem bilmiyorum kızım ilgi istiyor ev dağınık pis oluyor. Bugün akşama doğru kızımı aldı ekmek almaya diye çıktılar yarım saat ben de o sırada hiç oturmadan yemek hazirladim geldiler yedik. Bir taraftan bulaşığı yıkamaya çalışıyorm bir taraftan çamaşır atıyorum. Ev pis zaten ayaklarıma kırıntılar geldi. Eşime dedm ya kızı alıp çik süpürge yapayım ya da biz çıkalım sen yap. Bir kızdı üç haftadir ben süpürüyorum sürekli benden istiyorsun. O zaman sen çık ben supureyim dedim daha yeni çıktık ekmek almaya diyor. Hiçbir şeyi kabul etmiyor tartıştık aldım kızı çıktım geldim süpürmus hiçbir değeri yok bu süpürgenin dedim. Sonra geldi öpeyim barışalım dedi öptü çıktı dışarı gece 4 te gelir yine. Sözde unuttuk kapandi gitti....Yani kızlar sürekli bu moddayiz hep bir bağırış cagiris. Nedenini de cozemiyorum nasıl bir çözüm bulabilirim
1,507,987 soru
24,613,519 cevap
364,207 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın