0 oy
565 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (582 puan) tarafından
Ben 4 yıllık evliyim kaynanamla bir oturuyoruz eşim tek çocuk kaynanam da dul. Simdi sorun şöyle eşim k

8 Cevaplar

0 oy
(10,499 puan) tarafından

Eşini gonder koye naoarsa yapsn, kaynanayla yaşayn :D

(582 puan) tarafından
Biraz önce geldi annesiyle kavga edip ben gidiyorum geliyor musun diyor bana he geliyorum diyecem sanki kucağımda cocukla çarptı kapıyı çıktı gitti Allah akıl versin demekten başka bir şey yapamıyorum artık
(10,499 puan) tarafından
Kaynanan ne diyor bu duruma :/ surekli tartışıyorlar mı boyle
(582 puan) tarafından
Evet bu konuda hep Bi tartışma bağırışma kaynanam zaten istemiyor köyde bir şey yapsın falan çok iyi ortamı yok eşimin güvenmiyor o yüzden
(10,499 puan) tarafından
Anladm..senin aran iyi mi bari kaynanayla
(582 puan) tarafından
Pek sayılmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim eşim de koy hayati seviyor nasip olursa ev alip ilerleyen zmanlardada koyluk bi yerden findiklik alip zmani geldiginde hayvancilik uapmak istiyoruz ben saygi duyuyorum hemn ayrılık demeyin lutfen ayrilinca dahami mutlu olacaksin 

(582 puan) tarafından
Benim eşim sabretse tamam diyeceğim gidelim yaşayalım diyecem bende sorun yok. Ama o hemen olsun ve suan oturduğumuz yere yakın olsun istiyor
0 oy
(1,340 puan) tarafından
Köy sevdasi ne ya sana fikrini sormalı bnce ama benzeri bi dert bnde de var hem bnm dert daha büyük biz küçükken ailem şehre taşındı biz köyde sürünmeyelim rahat edelim die eşimlede şehirde tanıştk evlndik ailem bni eşimgil istemeye gelince kızım asla köye veya başka yere gidemez o şartla veririz dediler ve evlendik bir ay önce kayın babam öldürüldü onlar köyde yaşıyodu evde tek erkek kayınbabamdı şuan köyde 2 kadın 2 genc kız 4 bayan kaldılar eşim köye taşınmak onlara bakmak istiyo bnde asla köye taşınmam onlar bizde kalsn buraya taşnsın diyorum cok zor durum emin ol senden zor durumdayım ya
(582 puan) tarafından
Evet senin ki dHa zor Bi durum herkes kendi isteklerine bakıyor
0 oy
(59 puan) tarafından
senin  şimdiki yaşadıklarını 12 yıl  önce ben yaşadım  canım ahhhh ahhhh
(582 puan) tarafından
Bulsun gitsin o zaman ne diyim ya valla saçma ***** işler
(59 puan) tarafından
valla bende bazen diyorum ki keşke ozaman gidersen git dediğinde gitseydim diye
(582 puan) tarafından
Of anam of gerçekten zor
(59 puan) tarafından
ben bide şu yandan bakıyorum yani rizkin nerdeyse oraya gidiyorsun bizim rızkımiz kalkmış ordan ne bileyim sabretmek lazım  Allah hakkınızda hayirlisini nasip etsin
(582 puan) tarafından
Amin insallah
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Ben Antalya'nın Gazipaşa ilçe merkezinde doğdum büyüdüm.Eşimin ailesi de köyde yaşıyor. Eşimle tanıştığımda ben ciddiyim falan dediğinde tek şartım köyde yaşamam ev falan yaptırmanı istemem dedim. Eşimde ilçe merkezinde bekar evinde yaşıyordu. Köy sevmiyorum köy sevsem köyde yaşardım şuan dedi. Çok şükür tanışalı 2bucuk  yıl evlenelim 1 bucuk yıl  oldu eşim beni mahcup etmedi. En büyük korkum köy hayatı....

Keşke başlangıçtan konuşsaydı. 

Zaten kardeşleri varisken ev yaptırması çok saçma iki gün sonra mal bölüşürken kardeşlerinin el koymayacağı ne malum.Güzelce konuş vazgeçir
(582 puan) tarafından
Böyle bir isteği yoktu ki o zamanlar lafı bile olmuyordu anlamadım bende neden sonradan bu kadar merak saldı
0 oy
tarafından

****** bakmak kotu bir alışkanlık mi :ermm:

(582 puan) tarafından
Hayır tabiki değil baksın ben bakmasın demiyorum ama cok olacak bir şey değil suan ve esim sabredemiyor hemen istekleri olsun diye bekliyor
0 oy
tarafından

İllaki luna parka gidecem diyen çocuklar gibi ,,,

Beee!! adam olmayınca olmuyor , zorlamanin ne anlamı var , 

Yaptığı tek şey kafa şişirmek , kafa yormak , laf kalabalığı yapmak,

İnsan bu durumda ne der, bilmiyorm ama dillerim rabbim o fikri onun aklından çıkartır kendine gelir inşallah ...

(582 puan) tarafından
Amin insallah sadece kendi istekleri var suan onun için olmayınca da kapıyı pencereyi indirip gidiyor biraz önce yaptığı gibi o kadar bunaldım ki tek sorun da bu olsa yine alttan alcam ama tek sorun da bu değil Allah akıl versin
tarafından
Kız vallah bunlar ömür yiyiyor , benim eşimde kusunce yemek yemiyor bıktım yaa ,
(582 puan) tarafından
Su dünyaya erkek olarak gelmek varmış
tarafından
E e işte onlara nasıl.olmus
0 oy
(5,517 puan) tarafından
Ben gelmem de sen tek basina yasarsin desen belki karari degisir
(582 puan) tarafından
Hiç umrumda değil gelmezseniz gelmeyin diyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 377 göst.
10 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,306 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 178 göst.
+1 oy
15 cevap 410 göst.
5 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Pekiyasimdi (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 661 göst.
1 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Öykü'mün öykü sü (364 puan) tarafından soruldu

411,984 soru

12,402,672 cevap

44,488 kullanıcı

Kategoriler

...