0 oy
405 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından

Kızlar burnumda çok siyah noktam var. İlk oncelikle bunun için uyguladığınız ev yapımı birşey var mı ? Lütfen paylaşın benimle.

Ayrıca tonik nasıl uygulanır ? Cildi derinlemesine temizlediğini biliyorum lakin nasıl uygulamam gerektiğini bilmiyorum. Mesela yüzüme maske yapicam diyelim maskeden önce mi yapmalıyım? Sonuçta cilt tertemiz olduktan sonra maske yapmak gözeneklere daha mi iyi sonuç verir ? Yoksa ilk önce maske yapıp sonra mı tonik yapmam gerekir ? 

Ben elma sirkesi ile suyu karıştırıp yüzüme sürüp yarim saat bekletip yıkıyorum. Bu yaptığım nedir :D bilmeden yapıyorum. Tonik mi oluyor ? Elma sirkesinin çok faydasi olduğunu biliyorum. Kafama göre bu şekilde yapiyorum. Beni bilgilendirin bu konuda. 

Kısacası benim istediğim şu şekilde : yüzümü temizleyim ve genclesiyim kirisikliklarim azalsın. Bu doğrultuda bana yaptıklarınızı yazarmisiniz evde olan malzemelerle doğal şeyler istiyorum? Yaptığınız maskeler tonikler yada bilmediğim her ne varsa. Şuan aşırı derecede kendimle ugrasasim var sabaha kadar. Tirnak etlerimi bile temizleyip oje sürmek bir günde bambaşka bir yüze sahip olmak :D bütün parmaklarima yüzükler takmak, telefon kilifimi değiştirmek, yeni ciciler almak, burnu deldirip hızma takmak, tirnaklarima taşlar ile parıltı yapmak, gece makyaj yapıp sabah o şekilde uyanmak... kendimden sıkıldım bambaşka biri olmak istiyorum. deli gibiyim şuan enerjim çok :DBilmem anlatabildim mi değişime , farklılığa, mutluluğa ihtiyacım var. 

Haydii bakalım yollayın gelsin yorumlar :D

10 Cevaplar

0 oy
(1,744 puan) tarafından

Babam böyle pasta yapmayı nerden oğrendi:D

tarafından
Hahahahhh eski reklammm :Ddd
(1,744 puan) tarafından
Aynen ya kız okdr cok soru sormussn ki aklma geldi bu arada bnde beklıyım surda enerjiniz ne guzel valla degısım guzl olur valla surekli aynıyız
tarafından
Teşekkür ederim canimm enerjimi begenip yorum yazdığınız için ❤️❤️ yazarken benimde aklıma geldi aslında ama kimse anlamaz bu deli yine ne diyor derler diye yazmadım :D
-Reklam-
0 oy
(1,531 puan) tarafından
Enerjine hayran kaldım gece kendimi yataga atmayi dört gözle bekliyorum düşündüğüm tek sey bu 8 ay önce sorsaydin keşkee :))))
tarafından
Tuhh geç kaldım sormak için canım yaa :) kız bari tonigi nasıl kullanmam gerek onu yaz :)
(1,531 puan) tarafından
Önce maske sonra tonik sana tonik sirrimida veriyim 2 yemek kasigi pirinci bir su bardaginda suyla karistir dolapta biraz sogut yüzünü onunla yika veya sür istersen buz kaliplarinda dondurupta kullanabilirsin hadi yine verdim tüyo :))
tarafından
Pirinci suyla kaynatacakmiyim kız yoksa direk çekme suyuna mi koyucam :D
(1,531 puan) tarafından
ikiside olur farketmez kaynatirsan daha kivamli olir suyu ben kaynatiyodum genelde ama normalde olur
tarafından
Tamam canım deneyeceğim çok teşekkür ederim ❤️ ateşi
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Sadece yüzünü yıkayan ben:)))
tarafından
Bende oyleydim canm ama siyah noktalarım çok değişim istiyorum:)))
(1,279 puan) tarafından
Salatalık cildi yeniliyor diye biliyorum canm önceden çok yapardım bekarken bal maskesi yapardım şuan hicbisey ama
tarafından
Ben hiç birşey bilmiyorum canım yaa cahilim bu konuda :)
0 oy
(1,246 puan) tarafından
Bende sivilce sorunu var bu ara çok fazla. Onun için aldım tonik. Benim cildim yağlı olduğu için çok bi kreme ihtiyaç duymuyorum emmiyo çünkü sürsem bile yeteri kadar yumuşak :D toniği de sabah akşam kullanıyorum sabah kalkıp yüz yıkama köpüğü jeli sabun ne varsa o an onla yıkıyorum yüzümü sonra toniği makyaj temizleme pamuğuna sıkıp siliyorum yüzümü bu kadar bitti. Sonra bidaha durulanmaya gerek yok. Sabah akşam bunu yapıyorum sadece şuanlık :)
(1,246 puan) tarafından
Rica ederim canım umarım işe yarar bişeyşer bulursun he bak ben şey yapıyordum sade türk kahvesi içtikten sonra kalan telveyi yüzüme sürüp kuruyunca yıkıyodum iyi hissettiriyo :)
tarafından
Evet canım bende onu yaptım önceden. Ama durulamasi zor oluyordu kahvenin o yüzden uzun zamandır yapmadım :D
(1,246 puan) tarafından
Ya evet biraz yoruyo en iyisi sabunla yıka sonra tunik sür oh mis :D
(3,226 puan) tarafından
Siyah nokta varsa yağlıdır demekdir
tarafından
Evet canım burnumda cok var siyah nokta
0 oy
tarafından
On bin milyar milyoncuk baloncuk yuttum :)
tarafından
Gazoz reklamı
tarafından
Uzun zamandır tv izlemiyorum cahil ben :Dd
tarafından
Cooook eski reklam bende izlemem kitaplar huzurdur ❤️
tarafından
Kitap gibisi yok çok severim hm okumasını hmde kokusunu ❤️❤️
tarafından
Aynen öyle
0 oy
(3,491 puan) tarafından
Evinde var mı bilmiyorum ama kil maskesi üstüne gül yağı.♡ Bi de geçen gün birinden duydum kuşburnu yağı cilde çok iyi geliyormuş, ama denemedim henüz. Elma sirkesi doğal ise işe yarar evet ama markette satılanlar daha beter yapar. Pirinç de deneyebilirsin, pilav yaparken ısladığın suyunu bile sürsen olur. Bu enerjiyi nerden buldun bi bana onu söyle gözünü seviyim:) 
tarafından
Ayda bi bu enerji geliyor canım :) kendimi çok ihmal ediyorum ve bunaliyorum o yüzden bir anda enerji patlaması yaşıyorum . Elma sirkesi doğal değil canım. Arada sirada suruyordum. Zararlimiymis ? Tuhh bilmeden kötü birşey yapmışım. Evde ne gül yağı var ne kil maskesi ne kusburnu yağı :D ayy kendimi boş hissettim.
(3,491 puan) tarafından
Bunları internette bulabilirsin, sirkeyi içersin de şifa niyetine. Bu saydıklarım şu an benim evimde de yok, yüzümü yıkarsam iyi bendeki bebekle. Market sirkesi arada sırada sürmekle zarar vermemiştir ama kullanma bence artık boşuna. Tonik sormuştun unutmuşum, en güzeli doğal gül suyu ama kaliteli bişey almalısın biraz pahalıdır ama aradığın tam olarak o, istediğin zaman sür hatta fısfıslı olanları var ya da kendin fısfıslı bişeye boşaltırsın, gün içinde sürersin hem ferahlatır.
tarafından
Bilgilendirdigin için teşekkür ederim canimm ❤️ uygulayacağım ❤️❤️
(3,226 puan) tarafından
Lavanda yağı ve papatya yağı da çok iyidir.
Lavandayı kullanıyorum memnunum.
tarafından
Netten baktım canım onerenler olmuş ❤️
0 oy
(3,226 puan) tarafından

Cildim yağlı . Çook memnun kaldığım ev yapımı maskem: 1 tatlı kaşığı yogurta bolca ,3de 1 i kadr tarçın ekliyib karıştırıb yüzüme sürmek.3 en fazla 5 dkk sonra yıkamak. Cild kızarır, ama yanma değil. Tarçın kan dolaşımını artırıyor, yoğurt nemi koruyor. Kırmızılık 15-20- bilemedin 30 dkkya çekilib gidiyor. Cildim süper oluyor 

Pilingim: bir tatlı kaşığı bal ve 3de 1 i narin tuz. Yüzüme uygulayıb 5dkk bekletiyorum, yıkarken uvalıyorum. Cildim super ötesi oluyor. Sivilcelerim gidiyor.


Tonik cildi daha derinden temizler.  Toniki en iyisi serumdan önce uygula canım. Serum kremden farklı olarak cildin biraz daha derinden iyleştirir. Krem dış etkilerden korur.

Mesela bakım yapıcan.

Yüz temizle- maske piling ne yapacaksan - tonik- serum- krem -( istersen ardından makyajını yapada bilirsin) 

Bir kozmetolog var,videosun bulsam ekliycem senin için. O hem kozmetik içeriğini okumayı,hemde nasıl bakım yapılması gerektiğini öğretiyor.

(3,226 puan) tarafından
Ev yapımı tonik yazıyorum:
Papatya, lavanda, ada çayı bunları demlemen yağlı ciltler için çok iyi tonik.
tarafından
Not aldım sağol canım ❤️☺️
(3,226 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
(3,226 puan) tarafından
Fundaa ne aklıma geldi.
Muz kabuğu cildi çok güzel yapıyor. Bunuda yap sen
tarafından
Yaptım canım onuneski postumda da paylaştım hatta :)) içine zeytin yağı döküp sürdüm önceden yumusatik yapıyor nemlendiriyor :))
0 oy
(127 puan) tarafından
Gerçek gül suyu en iyi toniktir 

Ve hepsinin bir sıralaması vardır 

Önce temizleme 

Sonra tonik

Sonrasında kremleme nemlendirme
0 oy
tarafından

Siyah noktalara bu maske çok iyi gelyor tavsiye ederim hepsi buradada 28 tl çok ucuz 

image

0 oy
tarafından
Ben hiç bir şey yapmıyorum 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 291 göst.
0 oy
28 cevap 997 göst.
13 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Mina (2,603 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 16 göst.
3 saat önce Güzellik-Bakım kategorisinde Melek06 (637 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.

377,381 soru

11,293,343 cevap

34,711 kullanıcı

...