0 oy
247 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Yakın zamanda çalışmaya başlayacağım o zaman da bebeğim 6 aylık olmuş olacak. En yakınımda kaynanam var ve annem çalışıyor. Kaynanam ben bakarım diyor ama böyle lohusalıkta bile bana kendimi yetersiz hissettirdi, her defasında da kucağımdan bebeğimi alır gazı çıkarmak vs. İçin adı altında yardım amaçlı biraz da kendini beğenmiş her şeyi yaparım kimse benim gibi yapamaz kafasındadır o yüzden kafam karışık. Bebeğime iyi bakar yedirir içirir şüphem yok ama sonrasında ben bakıyorum diye hüküm sürmesini istemem. Yani bebeğin annesi ben olduğumu unutmamalı. Sizlerin deneyimi neler oldu pişman olduğunuz bir olay oldu mu ? Olumsuz bir şeyler yaşadınız mı bu durumla ilgili ve tavsiyeleriniz nelerdir paylaşırsanız sevinirim. 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

+1 oy
(1,523 puan) tarafından
Ne yazikki yarin birgun ilk yuzune vuracagi sey ben baktim ben buyuttum olacak ki lohusaliginda bile hareketlerinde herseyini anlatmış sanki sna ama sen bilirsin cok mecbur degilsen kendij bak bebegind derim ben yada bakici en iyisi 
(3,247 puan) tarafından
+1 diyorum. Bakıcı tut daha iyi. Bak ben öyle yaptım. En azından parasını alıyor. İşi bu diyorsun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,007 göst.
0 oy
2 cevap 322 göst.
0 oy
7 cevap 435 göst.
23 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 390 göst.

Kategoriler


1,512,690 soru

24,672,344 cevap

367,335 kullanıcı

...