0 oy
993 göst.
Diğer kategorisinde (861 puan) tarafından

Bu saat olmuş beni yatak için uyandırıyor geri zekalı. Akşama kadar iki cocuk ve bütün iş sorumluluk benim üstümde kendisi zikkimlanmaktan başka bi halt bilmez beni de ise yaramaz ilan eder. Şimdi de aklına düştüm işi düştü zaten 1 haftadır kavgaliyiz ne yüzle beni uyandırıyor anlamıyorum. Üstelik sabah erken kalkacam kızım okula gidecek. Ya mahvetti bütün uykumu dinlenmemi. Şimdi de sinirden uyuyamıyorum  :'(

13 Cevaplar

+5 oy
tarafından
düzenlendi
Ay kızlar kusura bakmayın ilişki sırasında canım çok yaniyo kanamam oluyo bilmem ne postlarına ay canım olur öyle normaldir zamanla geçer yaziyodunuz daha düne kadar, şimdi mi ahlak polisi oldunuz bi duyar kasmalar bilmem neler
(2,149 puan) tarafından
Vallahi ne postlar gördük burda herkes Haydar Dümen gibi cevap veriyo.
Kız üstü kapalı anlatmış linç etmeyen kalmamış.
tarafından
Amaaaannn işte osuruktan teyyare
(2,283 puan) tarafından
++++ sanaaaaaa . Sorma sorma kesinlikleeeee don resmi eksik olmaz platformdan, bosalanlar bosalamayqnlar fink atiyo kaldı ki bu kadının detayı bile olmayan postunu linclemek   . Açık açık yazmadi ya ondan sevmediler yoksa yigilirlardi ay ben şukadar yapiyom ay ben kaçıyorum yoksa doymuyoo , sonra bide dönerler şaka amaçlı birbirlerine yavsarlar mükemmel kafalar ya :D
(822 puan) tarafından
Sura yemin ederim yazmak istediğimi yazmışsın  burdan soğudum bazı slaklarin yüzune birbirine yavsayan kaç kere yaptığını anlatan mi dersin benimde postlarimi hedef aldılar resmen  

Kaç gündür kaç tanesiyle tartıştım bu kadar da olmaz ben burdakilerin birazinin beyninden şüpheliyim bir kısmından da eminim artık
tarafından
Ayy millet skorunu yazıyor, kadın birlikte olmak istiyor bile dememiş yatak için uyandırıyor demiş geldi ona ahlak polisleri hemen
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Normalde cinsellik postlarini hiç sevmem yazmam da herkesin özeli kendine kalmalı bence. Ama burda gereksiz duyar kasan grup var sinir olmamak elde değil. 

Bazıları en ince ayrintiya kadar anlatır burdakiler akıl verir biz şöyle yaptık, böyle ettik diye. Burda kadın üstü kapalı söylemiş ve neden isyemedigini yazmış ama ona bin tane kulp takmissiniz bravooo. 
+1 oy
(5,961 puan) tarafından
Akşam gel deseydin sabah sabah ne enerji
0 oy
tarafından
Bunuda buraya yazmazsin be :(
(2,788 puan) tarafından
İremderler şaka yapmış kızlar neden bu kadar olay büyümüş . AP açık uykunun ortasında bunu da yazmazsın dimi demiş ben güldüm yoruma ne var bunda ya . İsteyen ne kadar istediğini paylaşmakta özgürse yorum yapan da istediği yorumu yapacak özgürlüğe sahip saygı içerisinde
tarafından
Dediğinizle çelışıyorsunuz isteyen istedigini yazar diyosunuz ozaman isteyen istediği gibi post acabilir ben gayet düzgün bir şekilde bir konuyu konuşup tartisabilen biriyim bana sg diyen birinide savunmaniz ilginç gercekten
tarafından
Dilancan çok şükür beni anlayabilen birisii
(2,788 puan) tarafından
İpek dediğimle çelişmiyorum. Farkındaysan isteyen istediğini yazabilir saygı içerisinde diye belirttim ki zaten herkes de öyle yapıyor burada saygısızlık yapanları tenzih ediyorum ayrıca ben yorumumu yapılan yoruma göre yaptım siz iki kişinin arasındaki tartışmaya göre yapmadım. yani tartışma sırasında kullanılmış kelimeleri savunmuyorum ve oralı da olmadım ben Sadece yoruma değindim
(2,788 puan) tarafından
İrem ben senin posta vermiş olduğun yorumu ve içerdiği anlamı çok iyi anladım tepkiler gereksiz olmuş çünkü çoğu kişi burada açılan postlara dalga geçen cevaplar veriyor veya komik bir şey söyleyen oluyor hepimiz yapıyoruz yani
0 oy
(7,719 puan) tarafından

Saygısız  herif 
0 oy
tarafından
Yatak için derken anlamadim 
tarafından
Ben de şeyi merak ediyorum acaba erkek kadıni reddedince, kadın zina yapınca erkeğe günah yaziliyor mu . Şu erkek reddedilmes mantığını anlamıyorum. Zinanın günah olduğunu bilmiyor mu yapmasin o zman hemen bahane hazır neyse
tarafından
Şimdi gelir erkekler kadınlar gibi degil, onun fıtratı gereği böyle derler. Bi onlarda var fıtrat, nefis..
tarafından
Erkeğin kadını reddetmesi de günah. Kafamdan konuşmuyorum
tarafından
Ayy isterse yonelsin istemiyorsam asla tamam demem. Nikahlı kocam olması degistirmiyor oda demesin istemiyorsa
tarafından
Ablacım ne güzel kafanıza göre yorumluyorsunuz yaa. Cinsellik nasıl bir şeymiş de zaman mekan fark etmeksizin sırf koca istiyor diye kadın tamam desin. Bu kadın yorgun olabilir, hasta olabilir, psikolojikmen iyi değildir. Kaldı ki bak uyuyormuş adam sırf kendi zevki için kadının ihtiyacını es geçmiş. Cidden din böyle bir şey mi ya? Erkek ya da kadın her hadi dediğinde şartsız şurtsuz evet dememizi mi bekliyor (!) Yok ablacım yok. İnce işler bunlar. İnsanları din ile vurup vicdanlarını rahatsız etmeyin. Eğer bir şey olacaksa da karşı taraf anlayış göstersin de aaa bak Hanım uyuyor ya da yorgun ya da hasta diyebilsin. Siz her böyle yorumlar yaptıkça ben erkeğim her istediğimi yapmak zorundasın diyen erkeklerin nesli tükenmeyecek
0 oy
(988 puan) tarafından
Daha neler aldatılma kaynana postlari falan artık neysede yani yatak konusunuda taşımasak mı acaba buraya özel olan şeyler bence iki kişinin arasında kalmalı biz mi akıl verelim onun için de
0 oy
tarafından
Me yapalım yani bacım gelip ayağını kolumumu baglıyalım 
0 oy
tarafından
Bu aralarda buralar iyice costu herkes ne olsa yazar oldu bu birz.fazla olmadimi sence buda yazilmaz yani
0 oy
(1,917 puan) tarafından
Uyuyan insanda uyandirilmaz beee
0 oy
(1,566 puan) tarafından
Şimdi bizene bundan kusura bakmayinda ben sevmiyorum ya eşiyle özele girenleri 
0 oy
(3,122 puan) tarafından
Herkes istediği yorumu yapmakta özgür soru sorulduğun da bize cevaplamamız için sunuluyosa üçüncü şahısları ilgilendirmez  SALDIRMAYALIM! Yorumumu güncelliyorum bu postunda soru sorsaydın tamam bilen cevap verirdi ama eşinle olan iliskine ne diyelim bundan bizene .
0 oy
(504 puan) tarafından
Ablacım yaptığın her işi başına kak bak bidaha isteyebiliyomu 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 196 göst.
21 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 1,444 göst.
20 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sv tht (361 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 894 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Rtyww (1,502 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 295 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde &Gamzelimin.Annesi& (1,153 puan) tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,874 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...