+1 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (1,175 puan) tarafından

Eşim geç gelecek dye fırına gideyim dedim...kızımın elimden tutmuş yürüyorduk ..bı ses senin kızın mi Allah bağışlasın saol ddim ... önden yürüdü keşke bende o yaşta olsaydım ddi geçip gtti...

Şansa oda fırına girdi ....bende girdim o baya oyalandm kızım durmuyrdu dye .... Çıktm baktım adam yine arkamda gitmemiş beklemiş ....çok korktum aynı yöne yürüyordk hemen yolumu değiştirip ön kapıdan girmek için hızlıca yürüdüm evi öğrenmesin dye ....

Elim ayağım titriyordu eve gelene kadar ...

Çok korktum Allah belasını versin böyleler yüzünden yolda yürümektn korkar oldu insanlar 

3 Cevaplar

0 oy
(3,369 puan) tarafından
Canım belki yolunuz aynıydı. Sakinleş.
(1,175 puan) tarafından
Yok canım benden baya önce fırından çıktı
..bende çıkar çıkmaz orda beklemiş bı baktım arkmda ve sürekli bana bakıyordu....ztn İlk bas o bakışlar beni korkuttu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şerefsizlik işte utanmaz yanında kızın var ona rağmen sarkmak adilik
(1,175 puan) tarafından
Ztn oyle olması insani daha bı korktuyor evli kızım yanımda o hala o durumda Allah ıslah etsin.....o bakışlar öyle pisti ki
tarafından
Pislikler!! Yani evli, bekar farketmiyor hiç bir kıza kadına yapmamalılar ama yapıyorlar işte
(1,175 puan) tarafından
Tabikide serfsiz köpekler bide yaşıda büyüktü 45 50 vardı
0 oy
tarafından
Denk gelmiştir belki canım zaten tedbirini de almışsın devir evet artık çok kötü ya 
(1,175 puan) tarafından
Çok çok kötü ....arkama baka baka nasıl siteye girdim hatırlamıyorum ....sapik sarkıntılk insanlar çok herşey düşündüm o an
tarafından
Onları böyle yapan yine kadınlar. Namusuyla durmuyorlar ki milletin  bir yerlerinde kurt kaynıyor
(1,175 puan) tarafından
E tabiki piss kadınlarda var hemde ne biçim....

Ama ben bı eşofman bı hırka ile gitmiştim kızımla bu kadarda serfsz olmamak lzm

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 719 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 719 göst.
+1 oy
12 cevap 646 göst.
31 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 975 göst.