0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar üç aylık iğne eczaneden aldım ve sağlık ocağında yaptırdım 25temmuzda . 10gun sonra 10 gün süren kanama oldu . Bı ay oldu hala daha kanama olmadı. İlk bebeğim 18aylik bı bebiş  şimdi 3aylik iki  bebeğim var ve yöntem olarak hem bunu hem de afedersiniz cndm ile oluyordu. Adet belirtileri var ama hala daha olamadım. Böyle bişey yaşayan var mı çok korkuyorum ya lütfen cevap verirseniz sevinirim 

5 Cevaplar

0 oy
(17,015 puan) tarafından
3 aylik iğne adeti önce duzensizlestirir lekeleme yapar sonra keser adeti ben 2 kere vurdum pişman oldum daha da vurmadım 
tarafından
Hamilelik olmaz dimi ya , adet belirtileri var ama bir türlü olamadım
(17,015 puan) tarafından
Hiç bilemicem hiç bir doğum kontrol yöntemi % 100 koruma sağlamaz zaten ben hem iğne hem geri çekilme beraber korunuyordum..
tarafından
Anladım canım çok sağ ol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum konuyla alakasız ama igneyi ne kadara aldın
tarafından
40 lira felandi sanırım canım.
tarafından
Cidden mı ya ne zmn aldın bn geçen sordum 120 dedi aylık igne 30 mus oda piyasadan kalkmış
tarafından
Temmuzda almıştım , bu eczacı bana üç aylık yerine aylık vermiş olabilir mi ya :(((((
tarafından
Büyük bir ihtimalle olabilir çünkü bn kızım mart doğumlu haziranda 112 ye aldım arada bu kadar fark olmaz ebenz soylemdimi
tarafından
Bakmadı ki orda ki sağlıkçılar vurdu , ay şimdi daha da telaslandim :((((((
tarafından
Fotoğraf falan cektin mi canım bide bu 3 aylık donemde sadece igneymi güvend kondom kulandin mi kulandysan korkma
tarafından
Kullandım ama afedersin içinde kaldı bı kere onun korkusu var hemen çıkardım, yıkadım ama bilmiyorum kimseye sormaya cesaret edemedim buraya yazıyım dedim
(6,305 puan) tarafından
Canım 1 aylık iğneler pahalı ben 1 aylık aldım 100 TL ye sonra 3 aylık aldım 25 TL ye
tarafından
Begonvil bn yanls birşey demdim demi
tarafından
İçimi ferahlattin ya  ayy kalbim cikcak yerinden stresten
(6,305 puan) tarafından
Ayseos yoruma bakmadım ki ben yorum yapan kişinin sadece sorduğu soruya cevap verdim 3 aylık iğneler dediğin gibi pek fazla yok hormon bozduğu için ama aylık iğneler se pahalı
0 oy
(1,205 puan) tarafından
Yk cnm hamile dglsn adetin kesilebilir hatta ben bu 4 yıldır bu iğneyle korunyorm 
tarafından
Sende de adet belirtileri oluyo muydu
(1,205 puan) tarafından
Evet cnm hatta göğüslerim agryodu kesin hamileyim dyordum :)
tarafından
Aynen emzirdigim içinde bişey de diyemiyorum arafta kalmak çok kötü
0 oy
(116 puan) tarafından
3 aylık iğne adeti keser 
0 oy
tarafından
Korkma Canm Allah bilir seninki ni ama bende hiç adet olamadım doğru düzgün şişkinlik felan oldu gebelik istedim. İğneden dolayı gebe kalamadim sadece bir kere vurmuştum 1 yıl sonra hamile kalabildim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 210 göst.
3 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Expertmom (862 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.
28 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Zeynep5100 (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 65 göst.
6 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ferideozyurtkan (469 puan) tarafından soruldu

406,472 soru

12,189,313 cevap

36,707 kullanıcı

...