İllaki iyi gelen birşey vardır. İyi birşeyi kendin beklemeyeceksin kendin yaratacaksin. Benim uzun yıllardır hiç arkadaşım yok sadece annem var. Okadar bunaliyorum kii anlatamam. Bugün kuaföre gittim saçımı boyatmaya 2-3 aydır boyatmiyordum. Salmistim kendimi. Beyazlarla doluydu saçım daha 29 yaşındayım düşün yani. İlk ağdaya gittim ayrı bir tanıdığım var o alıyor. Kadına nasılsın ablacım diye sordum kadın okadar dolmuş ki bana içini döktü. Ve "sağol canım iyiki dinledin bana çok iyi geldin" dedi. Ve kalbim mutlu oldu. Bir insani sadece dinledim diye iyi geldim diye. Sonra diğer kuaforume gittim saç için. Saç rengin çok yakışmış abla sana dedim. Kadın başladı konuşmaya derdini anlatıp sonra benim hakkımda " daha yaşın genç ama belliki çok şey yasamissin kızım " dedi. "Nerden anladın abla" dedim "saçının beyazindan anladım canm" dedi. Müzik dinlemek iyi gelmez ama birine iyilik yap kesin iyi gelecektir. İyilik yapipta kimin kalbi kararır ki? Kendini kötü hisseder ki? Bana tanidimadigim insanlarla konuşmak çok iyi geliyor. Otobüs durağında bile insanlarla konuşuyorum. Herşey senin elinde yok hiç birsey bana iyi gelmiyor diye dusunursen tabikide iyi gelmez. İnsanların gozundeki mutluluğu görünce iyi gelir, hüznü görünce derdini dinleyincede Allah birtek bana dert vermiyor herkesin bir derdi var diye düşünürsün. Allah beni sevmiyor diye dusunmezsin. Farkındalığın artar. Ben namaz kilmiyorum ama kilmiyorum diye Allah beni sevmiyor mu? Hayır seviyor biliyorum. İçimde hiç kötü niyet yoktur. Kendimden daha çok karsimdakinj düşünürüm. Başkaları için dua ederim. Ozaman için ısınıyor. AA Allah'ım şuan kalbime dokunuyorsun senii Seviyorum diyorum. Beni babasız bıraktın, üvey anne ve uvey baba siddetine maruz bıraktın ama bunlar ben gucleniyim diye sana el açayım diye biliyorum dedim. Bir hoca öyle demişti. Allah size dert veriyorsa bilin kii ona el açmanızı istiyordur. Kim yaşadığı hayatta derdi yok ise dert arayın diyordu. Çünkü insanlar mutluyken Allah'i unuturlar şükürler olsun der geçerler. Ama insanın içi yandığında zor bir dönem geçirdiğinde aglayarak yalvararak dua eder 2 dkka değil 2 saat sürer ❤️❤️