0 oy
574 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (513 puan) tarafından
İyi geceler hanımlar. Oğlum yatmadan önce her gün rezeneli kaşık maması yer sonra formül mamasını içer uyur gece bir daha formül mama içer ama bugün mamasını yemeden uyudu sadece formül mamayla sürekli uyanıyor sanırım acikti. Ama yemek yemek yedirebilcegim şekilde uyanmiyor. Uykulu uyanıyor. Bı yerde duymuştum formül mamasını. İçine cici bebe atsam sorun olur mu yok tutar diye duymuştum deneyen varmi

6 Cevaplar

0 oy
(13,784 puan) tarafından
Ne kadarlik bebegin
(513 puan) tarafından
11 aylik
-Reklam-
0 oy
(3,406 puan) tarafından
Bebeğin kaç aylık cnm ben hiç denemedim kızım mamayı hiç sevmedi 3 aylıkken de mecburen sütten kesmek zorunda kaldım 
(513 puan) tarafından
11 aylık canim
(3,406 puan) tarafından
Gunde kac öğün yemek  veriyorsun cnm  benim kızım 8 aydan sonra hiçbir şekilde gece yemedi birşey herşeyi reddettim sadece su içip yatıyor
(513 puan) tarafından
Rahat uyuyorsa karnı toktur demekki. Benim oğlum da çok iştahsız bı bebek. Öğün olarak iki üç öğün falan yiyor o da dolu dolu değil sabah qyumurtali peynirli mama yapıyorum sonra bir kaç kez formül mama içiyor öğlen meyve veriyorum akşam yataken kaşık mama. Çorba falan icmiyo biz yerken tadımlık alıyor sadece.
(3,406 puan) tarafından
Ahh bu çocuklar benim kızım aşırı iştahsız ona çeşit çeşit çorbalar yemekler.pureler hazırlarım ama nerde hep kalıyor hicbirsey yemek istemiyor
0 oy
(2,382 puan) tarafından
Evet canm bizim doktorumuz 1 yaşından sonra koyduruyordu
(513 puan) tarafından
11 ayligiz biz de sorun olmaz heralde aç galiba içime dokunuyor
(2,093 puan) tarafından
Cicibebe koyduran doktor mu...
0 oy
(472 puan) tarafından
Formül mamaların genelde herhangi bir şeyle karıştırılması önerilmiyor diye biliyorum canım.İyice araştır istersen.Ben olsam karistirmazdim.
0 oy
tarafından
Ben yarım biberona 3 tane atıyordum. Yoksa asla hic bir markanin mamasını icmedi. Çok kilo yapıyor 
tarafından
Hangisinden atiyordun
tarafından
Sma optipro ya eti cici bebe attım
tarafından
Eti cici bebenin içeriğinin iyi olmadığını duydum. Bende hünnapin keçi sütlü buskivisinden arada 2 tane atıyorum 240 ccye eğer akşam yemek yemediyse. En azından o biraz karnını tok tutar diyorum
0 oy
(770 puan) tarafından
Ben sütle yapaym dedim ona bile böbreklerine ağır gelir dedi kii mamayı bile fazla katmayin diyolar silme katın diyolar birde bisküvi bence böbreklerine zarar verir ama doktora danışmak en iyisi sormadan da verneyn bence

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 228 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
22 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.
5 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Prensannesiii (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 192 göst.
16 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Melodi (46 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,408 soru

24,385,495 cevap

348,983 kullanıcı

...