0 oy
142 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (869 puan) tarafından
Oğlum 1 haftadır girp doktora gittik ama hala burnu akıyor gecenleri burnu tıkanıyor aksam oldugu zamanda ateşi cıkıyor tekrar götürsem mi yoksa düzelir mi 

4 Cevaplar

0 oy
(7,791 puan) tarafından
Serumla yıkıyor musun burnunu
(869 puan) tarafından
Sanırım bunun için eşiminde yardım etmesi gerekicek gripken ateşinde cıkıyor mu
(7,791 puan) tarafından
Enfeksiyon ateş yapar mutlaka temizle ablamın kızını bn temizlerim 4 kişi kurbanlık koyun tutar gbi tutuyorz
(869 puan) tarafından
1 hafta oldu burun akıntısı devam ediyor 2 gündür ateşi yükseliyor sanki doktorun verdiği ilaçlar boşuna gibi
(7,791 puan) tarafından
Tekrar git burun yıkama yapmıyosunuz ciğere iner tedavi yeterli gelmemiş
(869 puan) tarafından
Yarın tekrar kontrole götüreyim
-Reklam-
0 oy
tarafından
1 hafta uzun süre mi. Bende başlığı görünce 1 ay falan yazacaksın sandim
(869 puan) tarafından
Her gün aynı ateşi yokken ateşi cıkmayada başladı
tarafından
Korona olmasın canım. Bizdede bu belirtiler vardı geçen ay. Sonra kızımdan hafif bana geçti ben hemen test yaptırdım pozitif cikti
(869 puan) tarafından
Önce bende başladı üşüttüm kendimi sonra oda olunca doktara gittik doktor test istemedi her zamanki ilaçları yazdı
tarafından
Testi onlar istemiyorki kuzum
Bende önce hastaneye götürdüm kızımı. Ben soğuk algınlığı sandım. Doktor ilaç falan yazdı. Ama hiç geçmedi. Sonra bana geçince ben hemen acile gittim. Sonuçta kimsenin vebalini almak istemedim.
Allah tez zamanda şifa versin canım bnm
(869 puan) tarafından
Umarım öyle değilizdir covit oldugu dönemde bebeginde nasıl belirtiler oldu
tarafından
Biz iki kere olduk canım. Birisi Ocak ayindaydi. O çok fenaydı ölüyoruz sandık. Geçmeyen ateş öksürük uyku hali kemik ağrısı vardı.
Geçen ay olduk. Tek çıktığımız yer park. Parktan kızıma çocuklardan geçtiğini düşünüyorum. Çünkü çok grip çocuk vardı. Herkes soğuk algınlığı sanıp parka çıkıyor.
İlk başta kızımda hafif ateşle birlikte hafif grip başladı. Sonra gribi çoğaldı. Sonrasında sadece geceleri öksürük başladı. Doktora götürdük boğazı için zaditen verdi. Ateşi içinde aferin ve dolveni dönüşümlü ver dedi.
Sonra benim boğazım hafif kaşınmaya başladı. Ben anladım hemen test verdim ertesi gün pozitif çıktı. Yani soğuk alginli olacak bişi olmadı çünkü. Havalarda gayet iyiydi yani. Üsutsek bilirdim.
Pozitif çıktıktan sonra aşırı burun akıntısı oldu su gibi akıyordu hapsuruk ve gece öksürük vardı. Ama asla kemik ağrım olmadı. Biraz halsizlik uyku hali vardı.
(869 puan) tarafından
Düğünümüz olduğu için bu ara kalabalık içindeydik covit kaç gün sürüyor
tarafından
Karantina 7 gün canım.  Ama bizde belirtileri nerdeyse 1 ay sürdü. Öksürük baya geçmedi. Kızımın da gribi baya uzun sürdü
(869 puan) tarafından
İnşallah öyle degilizdir
tarafından
Test yaptırmadan bilemezsin canım bnm. Geçmiş olsun tekrar
(869 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Pelumm damla kullanıyorum çok iyi geliyor 
(869 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(590 puan) tarafından
benim kinin burnu 3 aydir tikali neler yapmadimki neler aldim gecsin diye yok
(869 puan) tarafından
Ateşi cıktı mı hiç

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 743 göst.
30 Mart 2020 Diğer kategorisinde Zeynebimmm (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 37 göst.
0 oy
6 cevap 175 göst.
3 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sifanurr (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 259 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,056 soru

12,372,576 cevap

42,512 kullanıcı

Kategoriler

...