Çok haklısınız. Bu ekonomik krizde öğretmenin, mühendisin, mimarın diplomanın emeğinin hiçbir değeri yok artık. Ama tüccarlar çok kazanıyor, ürün satıcıları, el işçiliği ile uğraşanlar, ustalar, inanılır gibi değil... Çok haksızca yaşanan bir dengesizlik içindeyiz. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Ülkede maddiyat ve refah konusunda zaafı olan para harcayan kesim hala çok mu fazla (harcamasıyla hava yapan akılsız kesimden bahsediyorum), bunların boykot etmemeleri sonucu mudur, yoksa hakikaten hakkı olan bir talep mi fiyatları bu hale getiriyor gerçekten bilemiyorum...!? Biyomedikalden varis çorabı aldım 300₺ düşünebiliyor musunuz alt tarafı tayt bu??. Ufak sohbet ettik, iyi para döndürdüğünü söyledi. Bu ekonomik krizde ekonomisinden memnun olan insanlardan biri işte... Sadece bazı kesim insanlar fakirleşiyor bence, asgari ücretli, memur, sabit gelirli çalışanlar falan... Doların yükselmesiyle çok fazla firma ürün satışlarında inanılmaz şımarık fiyatlara çıktı sadece ev araba değil, ürün satanlar gerçekten paraya para demiyor şuan.