0 oy
420 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (10,205 puan) tarafından
Ben genelde salata ve çorba yapıyorum ama eşim hep güler balıkla çorba mi olur diye siz ne yapıyorsunuz. Pazardan balık aldım açtık bakalım sezonu

34 Cevaplar

0 oy
(9,241 puan) tarafından
Sen ona et kavurma yap ne olcakmıs baska balıgın yanında ah bu erkekler
-Reklam-
0 oy
tarafından

Annemler sadece salata yapıyolar valla 

Bide yanınada cola alıyolar
0 oy
(1,525 puan) tarafından
Salata ve şalgam suyu ben çorba yapmam
0 oy
tarafından
Pirinç yada bulgur yaparım çok severim öyle yemeyi
0 oy
(927 puan) tarafından
Sade pilav ve salata yaparız genelde güzel oluyor 
0 oy
(12,721 puan) tarafından
Aynen bende mercimek çorbası ve salata yaparım 
0 oy
tarafından
Bende aynı öyle yaparım canım guzel de olur çorba salata iyi gider yani 
0 oy
(2,226 puan) tarafından
İçecek ve salata 

Çorba yapmam ben doyurucu oluyor balık zaten 
0 oy
tarafından

Eşin neden hep gülüyor ki? Bende her zaman mercimek çorbası yaparım. Başka çorbayı yakıştırıyorum balığın yanında. Ayrica salata yaparım ama sadece havuç ve kırmızı lahana , bol limon offff diyorumm<3 

Kaynanamgil yeni evliyken balık yapıp yiyelim demişti davet etmişti. Bende kendimi çorba salata balık diye hazırlamstm ve çok severim balığı :kissing: sofraya oturduk balık, çay , peynir zeytin , domates vs. Kahvaltı çeşitleri vardı. Ve ben hiç yiyememistim. Eşim sen sevdiğini söylemiştin neden yemiyorsun dedi. Bu şekilde yiyemem dedim. Kaynanam nasıl yiyorsun ki kızım biz hep böyle yeriz dedi. Ben çorba, salata ve balık yerim. İlk defa böyle gördüm çayla hiç balık yenir mi ? Ben ayranla bile balık yemisligim var ama çayla garip geldi dedim. Sonra kaynanam çoban salatası yapmış yine yiyemedim. Kaynanam kızım senin istediğin gibi yaptım corbada hazırladım begenmedin mi dedi. Yok begendim sağol anne en iyisi siz bize gelin balığı sen yap ben anlamam gerisini ben hallederm demiştim. Sonra her sene hep benim menumle yaparlar. Salata bile havuç kirmizi lahana ve limonla yapıp yeriz . Kendilerine benzetmeye çalıştılar beni ama olmadı ben onları kendime benzettim :D

Ayrıca baliksiz duramam . Kışın hamsi, yazın ton balığı :D

0 oy
(2,610 puan) tarafından
Çorba neden olmasın ki ben hep çorba salata yaparım 
0 oy
tarafından
Çorba ve salata yapıyorum bazende tek salata 
0 oy
(415 puan) tarafından

Bende mercimek çorbası ve salata yada yeşillik  yaparım bide içecek daha ne olsun :P

0 oy
(1,542 puan) tarafından
Salata şalgam balık çay çorba yapmam azsa balık yaparım.malum.biz iki kişi 1/1.5kilo balık yediğinizde ahsbshs

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 192 göst.
31 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde fatos18 (1,670 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 126 göst.
2 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Besteninannesi (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 273 göst.
8 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Mutsuzanne (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 272 göst.
30 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysegulce11 (28 puan) tarafından soruldu

407,212 soru

12,222,701 cevap

36,817 kullanıcı

...