İstanbul'da yaşıyorum
Evin hizmetçisiym
Şuanlık ev hanımı
Ev hanımı en güzel meslek hahaev hanımıyım 2 yıllık evliyım İstanbul'da yaşıyorum 1 yasında kızım vr memnun oldum tanıstgmıza
Elektrik elektronik lise mezunuyum canım. Dükkan acma sertifikam var. Ama işimi yapmayıp ev hanımıyım.
Sana sorum şu olacak canım. Annemin 20lik dişini çekerken zor zorlamislar tam uyusturmadan çekmeye çalışmışlar. Ve çene kayması olmuş. Gece uyurken nefessiz kalıp çoğu zaman uyanıyor. Çene geriye gittiği için nefes borusunu engelliyormus. Diş teli taktırdı. Biraz iyi gelmişti ama annem cikarttirdi benim düğünüm için. Sonra diş plağı vermişlerdi. Gece uyurken tanıyordu. Sürekli o hastaneden bu hastaneye sevk edil durdular. Ne yapılması gerekir ? Bir doktor çenenizi kirmamiz gerekiyor ama sürekli mama ile beslenmeniz gerekecek demişlerdi.
Bursa da yaşıyorum. Ev hanimiyim.
Yurt dışında nerdesin kız
Bende Kastamonudayim ev hanimiyim çok şükür
Diş için bir sorum olacak sana zahmet cevap verirsen mutlu olurum canım benim ön dişlerime bir iki nokta siyahlık gördüm yeni yeni çıkmış onları doktora gitsem temizler mi acaba ya da nasıl bir işlem uygular
İstanbul dayım 12 yıl tekstilde çalıştım overlokçunuz ayaginaza geldi 3 yıldır evimin hanımı çocuklarımın anasıyim yarişmaci arkadaşlara başarılar dilerim
410,759 soru
12,359,895 cevap
41,392 kullanıcı