0 oy
120 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (888 puan) tarafından
Kac gündür zaten basım dönüyor ama 2 3 gündür sağ diz kapağımdan aşağısı atlatabildigim gibi huzursuz resmen canımı çekiyor ya sinir oluyorum günlerdir uyku uyutmuyor evde yapabileceğim birşey var mi yarin sağlık ocağına tahlil vercem başımın arkasıda çok ağrıyor galiba kan değerlerim düştü teşekkür ederim şimdiden 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Onun kadar beter bisey yok tam geldiği zaman öyle bir delirtiyor beni varya,genellikle stres yapınca artıyor bide uyutmadigi zaman soğuk suyun altına tut o biraz hafifletir o arada uyursun canim,sürekli bacağını hareket ettirmek istiyorsun sabit kalınca çok acayip bisey oluyor...Su an tıbbi yönden bi tedavisi yok diye biliyorum sebebi de bilinmiyor diye biliyorum canım 
-Reklam-
0 oy
(4,990 puan) tarafından
Varis var bendede tuttum kafayı yiyorum 

Helede sıcağa hiç gelmiyor kanepelerde oturunca dahada aziyor
0 oy
tarafından
Kabusum gibiydi resmen . Hele hamilelikte daha da çoğaldı. Tam uykuya dalacağım bacağım sanki konuşuyor. Kalk dolan bizi salla uyuma titret gez yürü. Yatma uyuma. Ağlardım resmen, bide uykunun en baskın olduğu anlarda daha da üstüne geliyor insanın. Soğuk su, soğuk banyo  kolonya, İspirto, buz aklına gelebilecek herşeyi yaptım bacaklarıma ama nafile. Uzun zamandır magnezyum, demir ilacı ve D vitamini  kullanıyorum çok faydasını gördüm. Yan etki olarak ishal yapıyorlar ama o krampların yanında ishale kurban olurum. Bünye de alıştı artık zaten. 
(888 puan) tarafından
Galiba benimde değerlerim düştü canım çünkü ilk defa başıma gelen birsey onun yani sıra başımda dönuyor ama kan ilaclari istahimi acıyor o yuzden istemiyorum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 210 göst.
9 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.
7 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gokbenoya (1,366 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 108 göst.
15 saat önce Diğer kategorisinde 211993Miray (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.

403,345 soru

12,081,661 cevap

36,355 kullanıcı

...