0 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (1,419 puan) tarafından

Benim minik oreom dünden belli kakasini ve cisini israrla kumuna değil kendi odasina yapiyo :/ senelerdir kedi bakarim bi kac tanesi böyle olmustu ama hemen 2.ye alişmişlardi bu sıpa niye böyle oldu bilgim yok. Veterinerimiz ortam değişikliginden depresyona girmiş olabilir dedi,bence o ortam değişikliğinden değilde daha cok türkiyede yaşama şeysinden dolayi depresyondadir :D 

Kakasini alip kumuma koydum ama tuvalet kabina hiç girmiyo bile ben sokuyorum o cikiyor. Boyle birseyle karsılaşip aşabilen oldu mu ?

5 Cevaplar

0 oy
(1,224 puan) tarafından
Kedi hiç bakmadım ama aklıma şöyle fikir geldi kedi kumunun etrafını kapasan da çikamasa 1 2 gün orada kalsa cişini vs illaki yapicak oraya alişmis olur yanlış bişey de demiş olabilirim sadece fikir sundum :)
(1,419 puan) tarafından
Kiz allah seni :D hayvann ölür orda asaddafs
(1,224 puan) tarafından
Niye ölsün yav mamasını vericen suyunu vericen azıcık dolastirican koyucan oraya ne güzel kum yatsın hahahaha
(1,419 puan) tarafından
Kiz olmaz öyle asaddads
(1,224 puan) tarafından
Dene denee ahahhahshsh
-Reklam-
0 oy
(1,053 puan) tarafından
Çiş yaptığı yere kolonya damlat canım. Bide sürekli nasıl yapması gerektiğini patileriyle göster kuma koy patisiyle kaz oturtma pozisyonu sonra çukur kapama işlemi anca öyle alışır 
tarafından
Kolanya olmaz canim kedilere limon dokunuyor kokusu kendisi fln
(1,419 puan) tarafından
Aynen kolonya olmaz keskin kokulari sevmezler zarar verir bönreklerine
0 oy
tarafından
Kendim kedi beslemiyorum ama abim besliyor laf arasinda gecmisti bu tuvalet egitimi konusu cok kolay bisey dedi hemen anlatiyorum sana 

Kediyi tutup kedinin tuvaletine goturuyorsun ön patilerini tutuyorsun ve kumu bi kac kez eşeliyorsunuz beraber ve ögreniyor abim oyle demisti bi dene istersen belki işine yarar 
(1,419 puan) tarafından
Askim zaten 2.5 aylik kum eğitimi var ama yeni ortama alisamadi o yuzden yapiyo farkindayim biraz once cisini kumuna yapti insallah alisir ya
tarafından
Alisir o zaman canim ya bi sure daha eve yapar ama alisir kumuna azcik zaman lazim
(77 puan) tarafından
Pislettigi yerleri sirke ile sil canm bir daha kokuyu alip orda yapamasn kakasindan biraz kumuna karisitrip gosterin
0 oy
(481 puan) tarafından
Bizim kedimiz kizginlik döneminde  yapmisti bunu 
(1,419 puan) tarafından
2.5 aylik daha ablasi :)
0 oy
(1,745 puan) tarafından
Yıllardır kedı beslıyorum canım kardesımde veterıner hekim kedınız ortam değişikliğinden dolay strese gırmış çok normal . Maalesef sıze eve alışmasını bekleyeceksın buarada eve yabancı mısafır davet etme daha çok strese gırer 
(1,419 puan) tarafından
Kiz bende yillardir besliyorum ama onlar hemen alisti bu sıpa alisamadi :( evet bizim veterinerde dedi depresyon veya stersten yapar dedi alismasini bekliycemm. Biraz once kumuna goturdum cişini yapti insallah alisir
(1,419 puan) tarafından
Sey bide rica etsem kardesine sorarmisin, kediyi sahiplendigimiz kadin acik tuvalet kullaniyodu ben kapali aldim acaba ondan olabilir mi
(1,745 puan) tarafından
Sordum olabılır dedi canım yavaş yavaş geç sen kapalıya
(1,419 puan) tarafından
Yaaa tamam teşekkür ederim canim

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 128 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 251 göst.
23 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Misafir123456 (20 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 423 göst.
0 oy
7 cevap 223 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ozgegzem (580 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,647 soru

23,696,078 cevap

311,351 kullanıcı

...