0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (1,730 puan) tarafından
Kızlar evin içinde yaptığım temizlik gözükmüyor �yi ki senin evinde değiliz tarzında konuştu bana bir de böyle argo kelimeler söyledi çok sinirlendim gerçekten konuşmak istemiyorum bunaldım Bir de gebeliğimi son haftaları Bir tane de kızım var yoruldum psikolojikmen hiç iyi değilim ne yapacağımı bilmiyorum çok sıkıldım ha bir de evin yok mu evine git diyenlere de belirteyim evim yok eşim askeri personel ve başka şehirde ben de mecburen kendi ailenle kalıyorum onun ailesiyle zaten hiç anlaşamıyoruz eşimle anlaşamıyor ben de kendi ailemleyim 

4 Cevaplar

0 oy
(6,438 puan) tarafından
Sıkıldıysan kendi evine geçeceksin canım psikolojikmende iyi değilim yazmışsın ya duymazdan geleceksin yada evine gidip kafan rahat oturacaksın doğumda da annen senin evine gelecek 
(1,730 puan) tarafından
Kurulu bir evim yok malesef canım
(6,438 puan) tarafından
Nasıl yok ikinci çocuğun olacak başından beri annende misin
(1,730 puan) tarafından
Vardı ama eşim hep şehir dışına çıkınca bende bos yere kira vermek istemedim canım
-Reklam-
0 oy
(2,834 puan) tarafından
Yani bişe demiyorum da gebeliğin son haftaları temizlik mi yaptiriyorlar
(1,730 puan) tarafından
Ben yapıyorum canım yapmazsam dayanamiyorum
(2,834 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(9,391 puan) tarafından
Nasıl evin yok Esin gelince de mi annende mi kaliyorsunuz
(1,730 puan) tarafından
Mecburen burada kalıyoruz kiraya çıkamam canım yaşadığım ilde en kotu ev bile 3 bin olmuş
(9,391 puan) tarafından
Evlendiginiz de yokmuyudu yani
(1,730 puan) tarafından
Vardı eşim yanımda kalmayınca topladık
(9,391 puan) tarafından
Orada hata etmişsin esinde olmasa sen ve çocuğun var Bi hayatiniz var böyle anne evide olsa zor
0 oy
tarafından
1 oda ama sizin olan bir ev tutun, böyle evlilik olur mu? Çok garibime gitti. Kafan da rahat olur. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 189 göst.
9 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (378 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 211 göst.
13 Ocak 2024 Aile kategorisinde Havin06 (2,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 483 göst.
0 oy
7 cevap 302 göst.
9 Nisan 2023 Aile kategorisinde Hayat devam ediyor (829 puan) tarafından soruldu

401,041 soru

12,001,629 cevap

36,185 kullanıcı

...