0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (111 puan) tarafından
Arkadaşlar oğlum 2 yaşında. Bezi bıraktırmak istiyorum. Zaten kendiside çoğunlukla rahatsız oluyor. Ama oğlum konuşamıyor daha. Sadece baba, anne, abi, dede diyor. Cümle kuramıyor. 1 hafta boyunca hem gece hem gündüz bezini çıkardım denedim. Ama hiç söylemiyor hep altına yapıyor. Güzelce anlatıyorum ama sadece kafa sallıyor yavrum üstüne gitmekte istemiyorum. Hiç bı tepki vermiyor. Altına yaoincada ben anlıyorum. Napsam biraz daha mı beklesem. Konuşmaya başlayınca mi başlasam geri şaştım valla 

6 Cevaplar

0 oy
(747 puan) tarafından
Ben kizima 22 aylikken biraktirdim. Bnm kizimda cis kaka vs biliyordu ama hic bi belirtisi yoktu. Ama 18 aylikken cocuk tuvaletlerinden alip banyoya koymustum. Ben gelip gittikce goruyirdu nokdugunu biliyordu ve bigun radikal bi kararla bezi cikarttim. İlk gun bi sefer yere cisini yapti. Alistirma kilodu takmistim .. sizdirdi. Sizinca cis oldugunu anladi. Dedim hadi tuvalete gidelim oturdu ama yapmadı tabi. Gun içersinde yarin saatte bi tuvalete goturup yapmasını bekledim bi kere lazimligina yapinca devami geldi. 3. Gunun sonunda cisini kendisi soyleneye basladi. İlk 2 gece bez taktim. 2. Gecenin sonunda bezinden rahatsiz okdu kendi cikarmak istedi . Gece bezini de boylece birakmis olduk. Ama su sira gun icinde otuna dakiyor altina biraz kaciriyor. Soyluyor cisini de kaciriyoe biraz biraz:) 
-Reklam-
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Kukulinin beze bay bay şarkısı ile biraktik
0 oy
(104 puan) tarafından
Bizde 20ayligiz 2hafta oldu bıraktık bı ckardinmi bidaha bağlama gece bile kaciracak şiş kaka ama belli bı zamandan sonra alışıp söylemeye baslicak sen sorma yarım saatte götür tuvalete
0 oy
(5,745 puan) tarafından
Benimki 27 aylık inan ne kadar uğraştım söylemiyor esimde bırak hazır olursa nasılsa öğrenecek dedi biraz daha erteledik bakalım 
0 oy
(1,847 puan) tarafından
Daha cok erken be canım 
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Oğlum 2 buçuk yaşında kendisi istemedi baglatmadi anne çiş anne çiş dedi alıştı sadece gece bağlıyorum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 227 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Damlasafis (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 146 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Anneyimben58 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 357 göst.
0 oy
4 cevap 169 göst.
28 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu

411,893 soru

12,399,676 cevap

44,372 kullanıcı

Kategoriler

...