Merhaba kızlar nasilsiniz , 1 buçuk senedir evliyim ilk evlendiğimden beri aynı evde oturuyorum kiraciyiz ben evlendikten 1 ay sonra evime ziyarete gelmek istemislerdi hosgeldine 3 komşu o şekilde tanıştık kaynastik benden yaşça büyük insanlar benden buyuk çocukları da var her neyse çok iyi anlaşmıştık ama yaşıtım yok çevremde binamda onlarla gayet gidip gelip muhabbetimizde vardi ama 4 5 aydır herkes kendi evinde kimse kimseye gitmiyor çıkmıyor ayriten birsey de olmadı akşamları otururduk gündüzleri vs ama herkesin bir işi var diyelim birileri çocukları ile uğraşıyor birisi torununa bakıyor derken yine yalnız kaldım ablam gibi gidip geldiğim insanlara gidemiyorum 4 aylıkta gebeyim gebe olduğumdan beri hep yalnızım neden durduk yere böyle insanlar kendilerini çekerler sadece benle de değil kendi aralarında da pek görüşmüyor zaten arkadaşım yok bekar kiz kardeşim bazen geliyor sağ olsun o da üni okuyor o yüzden pek gelemiyor evlerimiz de pek yakın değil her zaman yalnız kalmaktan çok yoruldum, arkadaşları olup böyle iyi anlaştığı komşuları olan insanlari hep kıskanmışımdır ne zaman iyi anlasabilecehim gidip gelebilecegim biri olacak çok merak ediyorum ya da ölene kadar böyle mi devam eder çocukluğumdan beri gelen bu şansızlık :(