0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde (420 puan) tarafından
Merhaba kızlar benim takılarım vardı ama ev yapıyorz ve eşime sözüm vardı ev söz konusu olursa vericem dye verdim sattık hepsini bilekliklerime küpeme varana kadar şimdi çok boş hissediyorum Bijuteri ürünü veya altın kaplama tarzı imitasyon takı kullanıyo musnuz kızlar memnun musunuz bende alayım 3 -5 bişey çünkü bilezik kolyeler her neyse de küpe bileklik takmaya alışmışım inanılmaz boş hissediyorum.

16 Cevaplar

0 oy
(2,951 puan) tarafından
Gümüş al takım canim küpe kolye
(420 puan) tarafından
Gümüşüm var canım Gold seviyorum ama
(2,951 puan) tarafından
Gümüşle karışık olanları da oluyor imitasyonla bı araştır istersen :) takardim ama beni rahatsız ediyor imitasyon kupe de özellikle.
(420 puan) tarafından
Altın kaplama yanı tamam bakayım sağol canım
(810 puan) tarafından
Şu an takmıyorum ama coookkkk taktım. Doğal taşlardan bileklik alabilirsiniz ya da kendiniz yapabilirsiniz onlar da güzel duruyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Herkes zengin herkes altın pırlanta takacak diye bişey yok ben de senin yerinde olsam takardim rabbim insalalh gerceklerini tekrar takmayi nasip etsin 
(420 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun canım
0 oy
(77 puan) tarafından
Canm benm de hiç altın kalmadı eve verdik ama internetten çelik olanlar kararmiuir altın görünümlü çok güzel celik kolyeler var bende aldm 
(420 puan) tarafından
Link Atar mısın canım
(77 puan) tarafından
(420 puan) tarafından
Teşekkürler ♥️
(77 puan) tarafından
Elimden geldiğince cnm rica ederm
0 oy
(136,885 puan) tarafından
hic almadim takmadim ben
(420 puan) tarafından
Anladım canım sağol
0 oy
tarafından
Ben takmıuorm cnm
(420 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
tarafından
Hayır takmiyorum hiç bişey sahte olan eşyalara alerşim var altın ve gümüşten başka takamiyorum malesef olsa takarım olmasa takmiyorum bende ev yaptım hepsi giti sağlık olsun
(420 puan) tarafından
Can sağlığı olsun ♥️ inşallah herşey gönlümzce olur
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Bende takarım normal bişey ama biri sorsa gerçek mi diye millet cok meraklı biliyorsun , yalan söyleyemem asla sahte demeyede gonlum el vermiyor utanırım sanjrım  o yuzden hiç takmayaym daha iyi diyorum
(420 puan) tarafından
Millet için değil ya ben takıya alıştığım için soruyorum öyle altın vârisi değil de güzel şık günlük künye bileklik istiyorm
(1,621 puan) tarafından
Alerji yapmıyorsa tak tabii
0 oy
tarafından
Vala altınım varkende imitasyon kullanıyordum bende altın sevmiyorum =))) 
(420 puan) tarafından
Altın sevilir ama artık imitasyon da çok güzel ve kaliteli oluyo gerçekten
0 oy
tarafından
Küpe imitasyon takamıyorum alerji yapıyor ama diğerlerini kullanırım
(420 puan) tarafından
Anladım canım ♥️
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Altın gümüş harici caiz değilmiş, ben de öğrendiğimde imitasyon ne varsa attım. 
(420 puan) tarafından
Sebebi neymiş bide hangi kaynaktan öğrendin
(3,485 puan) tarafından
İnsan suresi 4. Ayet, Mümin suresi 71. ayet, demirin cehennemliklerin tasması olduğundan söz ediyor kısaca.Bu ayetlere dayanıyor, bi hocadan dinlemiştim ben de.
(420 puan) tarafından
Teşekkürler canım bı araştırayım Allah razı olsun
(3,485 puan) tarafından
Bilmukabele ♡♡♡
0 oy
(3,308 puan) tarafından
Alerjim olduğu için takmiyorum ama benim cok hosuma gidiyor cok güzel modeller var canim. Hayırlı olsun
(420 puan) tarafından
Sağol canım ♥️
0 oy
(4,501 puan) tarafından
Ben olsam almam asla gerçek değil ve pahalı bence omun yerine gümüş falan al kimse altın takmak zorunda değil bence
(420 puan) tarafından
Gümüşüm var eşim gümüş çok seviyo sürekli hediye alır sağolsun ama gümüş sevmiyorum Gold kadınıyım :)
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Tatlım uygun fiyatlı , gramı az olan altın setler de var. Ben onları seviyorum. Hem de her zaman üzerimde gezdiriyorum yani. 
(420 puan) tarafından
Altından Zarar edeceksem almıyorm canım böyle günlük biseyler alicm normal çok uçuk olmayan
0 oy
(4,851 puan) tarafından
Ev alırken bende verdim ama yüzük ve küpe mi satmadım kaynanamın taktiği zinciride satmadım hatıra olsun diye saklıyorum yeri gelince takiyorum kulağımda kulak delinen kulelerden var altını kaybederim diye kıyamıyorum imitasyon kolye bileklik alıyorum takacam diye sonradan gönlüm geciyor
(420 puan) tarafından
Ne varsa verdim ben canım aile apartmanı yapıyoruz
(4,851 puan) tarafından
Aile apartmanida yapsak vermezdim saydiklarimi :)
0 oy
(973 puan) tarafından
Takamiyorum çünkü yara yapıyor 
(420 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(887 puan) tarafından
Çelik alabilirsin, su da vs dolmuyor uzun ömürlü altın gibi kullanıyorsun ister Gold ister gümüş bronz her çeşit ise var.
(420 puan) tarafından
Bı link varsa atar mısın kuzum
(887 puan) tarafından
Attım canım ama link olduğu için kontrol edilmesi gerekiyor diyor yorumda. Fe.aksesuar olarak instgramda bakabilirsin trendyolda da aynı isimle aratırsan çıkar canım takılarıyla denizin tuzlu suyuna bile girdim bir tane kararma yapmadı
(420 puan) tarafından
Teşekkürler canım ♥️
(887 puan) tarafından
Rica ederim ♥️

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 198 göst.
9 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde AyseYkA (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 68 göst.
9 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde AyseYkA (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 2,173 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Dilo lidya (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.

413,505 soru

12,448,468 cevap

46,223 kullanıcı

Kategoriler

...