0 oy
296 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (88 puan) tarafından
merhaba kızlar normal doğum yaptım dogumdan sonra vajinanin girişinde et parçası oluşmuş bugün fark ettim 5 ay oldu doğum yapali normal mi kendiliğinden geçer mi nedir ne yapilmali

5 Cevaplar

0 oy
(2,831 puan) tarafından
Geçip geçmediğini bilmiyorum ama bu durum sık yaşanıyor sanırsam hatalı dikiş sonucu oluyor
(88 puan) tarafından
ay ne yapılmalı peki
(2,831 puan) tarafından
Valla estetik olur muhtemelen
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben doktora gttim tam kesecekken koptu ama ben üç ay geçmişti doğumdan öyle gitmiştim bence kadın doğuma git kötü görünür 
(88 puan) tarafından
kesecekken derken :(
tarafından
Ya Vala hemşire den bişey istedi onu ordan alalım dedi dikiş fazlası mi öyle Bi cümle kullandı tutuyordu koptu küçük Bi et parçasıydı. Üç yıl geçti üstünden. Bide benim dikişler iki kez patladı tekrar dikildi. Artık doktor yüzünden mi benim kendi vücut etim yüzünden mi bilmiyorum aylar sürdü toparlanmam
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Geçmiyor canım öyle kalıyor, rahatsız oluyorsan ameliyatla düzeltebilirsın
(88 puan) tarafından
neden oluşmuştur peki
(1,699 puan) tarafından
Dikişlerden dolayı ,hatalı dikiş olabilir
Ya da senin cilt yapından da kaynaklı olabilir bazı ciltler daha hassas o yüzden yırtılmayı kaldıramıyor
0 oy
(1,768 puan) tarafından
Ben sezeryan yaptm et parçası vardı kızlık zarı parçalarıymış içerdemi seninki doktorda şaşırdı ne alaka sezeryanda diye ben rahim sarkması sandım şukur değilmiş hala duruyo orda 
0 oy
tarafından
Dikislerin siskunligi zamanla gecio benim 1 yil oldu basta gorunuodu ama gecti

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 381 göst.
0 oy
3 cevap 456 göst.
0 oy
3 cevap 161 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde Anneolmakistiyorummm (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 264 göst.
28 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Denizinizzz (59 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,399 soru

24,385,270 cevap

348,975 kullanıcı

...