0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (0 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Merhaba hanımlar. 3.5 aylık bir bebeğim var. İlk çocuğum 1.5 yıllık evliyiz eşimle. Eşim evlendiğimizden beri cinselliğe çok düşkün değil fakat doğum yaptıktan sonra neredeyse ben istemesem söglemesem şuana kadar hiç yaşamayacaktık. Ben de cinsellik bağımlısı bi insan değilim ama onun ben istemedikçe söylememesi gururuma dokunuyor. Hamileyken de yine ilişkiye giriyorduk ama o zamanlar çok takmıyordum sayısının az olmasını falan. Dediğim gibi sanki kilo aldım diye beni istemiyor diye takıntı yapıyorum. 3 4 defa bu konudan dolayı kavga ettik. Konuşmaya çalışıyorum ama diyor ki ben öyle pat diye kendimi ayarlayamıyorum istediğim zaman da çocuk uyanık oluyor falan diyo. İşten geliyo yorgunum yarın diyo tamam diyorum ertesi gün oluyo bi yere gidiyoruz geliyoruz bu gün bi yere gittik yoruldum yarın diyor. Tamam diyorum ertesi gün oluyor yine bişey çıkarıyor. Sorunca istemiyor değilim ama müsait olduğumuzda da o an isteğim gelmemiş oluyor diyor. Ben aramız soğumasın diye istiyorum gerçekten bu iş için ölüp bittiğinden değil. Offff biraz araştırdım erkekler kadınlara anne rolü yüklüyormuş falan diyolar ama hiç sanmıyorum eşimin böyle düşündüğünü. Ne yapmalıyım bilmiyorum bugün çok büyük kavga ettik yine bu konudan. Ağzına geleni saydı. Konuşmuyoruz bir daha da istemeyi düşünmüyorum. O istese de bu sefer ben yapmayacağım sanki gururum yokmuş gibi sürekli onu ikna etmeye çalışmaktan yoruldum. Afedersiniz şuan onun gözünde abaza az*****irinin tekiyim. Halbuki gerçekten derdim cinsellik değil.

3 Cevaplar

0 oy
(9,495 puan) tarafından
Sanki o doğurdu 
(0 puan) tarafından
Evet yemin ederim ben değil o lohusa psikolojisine girdi sanki çıkamıyor. Offf
-Reklam-
0 oy
(10,891 puan) tarafından
Babalık psikolojisi ağır gelmiş olabilir. Annelik bizde hormonal ama babalar da babalığa alışma dönemi yaşıyor bir nevi lohusalık aslında. Onlar için de kolay değil. Biz gebelik boyunca alışıyoruz onlar doğumdan sonra alışmaya çalışıyor 
0 oy
tarafından
Lohusa olmuş zaaar

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 349 göst.
0 oy
5 cevap 408 göst.
0 oy
10 cevap 290 göst.
24 Şubat 2022 Aile kategorisinde Esmasavas (139 puan) tarafından soruldu
0 oy