Tüm zorluklara rağmen dünyaya bir melek getirmek o kadar güzelki onu kucagına aldıgında unutuyosun çektiklerini bende 36 haftalık doğum yaptım bende kızımı hiç göremeden kucaklayamadan götürdüler 15 gün kuvezde kaldı git gel yaptım elletmediler 5 dakka göstersiler canımdan can gitti onu oralarda bırakırken ama neyseki zor günler geçti gitti şuan yanımda 74 günlük olduk öyle güzelki o kadar mis kokulu ki gözlerine baktıkca eriyorum rabbim evlatlarımızı bşzden ayırmasın bir daha kötü günler yazmasın sizde kavusun inşallah sağ salim gözün aydın canım ömürlü olsun ERTUĞRUL bey
Gözün aydın canım çektiğin sıkıntılar günahlarına kefaret olsun inşallah hayırlı bir evlat olsun ertuğrul bebiş
Doğum anına kadar aynı şeyleri yaşamışız şancı açılma aman allahim neyse sonunda şükür kavuşturana rabbim analı babalı büyütsün benimkide 2400 gr doğurdu o kilo ile doğmuyordu ya
Rabbim sağlıklı şekilde evine gelmeyi nasip etsin egtugrul beyimizi
Yaaa okurken ağladım.
Allahim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etti çok şükür. Insallah yarinda çıkıp evinize gelicek bitanem sen dua et. Herseyin en guzeline layiksin her zaman yanindayim. Sanci cekerken duyduğum sesin hala kulağımda hersey geçti elhamdülillah. Hayirli yazıları olsun ertuğrul beyin cok bekletti bizi ama olsun :))
Rabbim evine gelmeyide nasıp etsin inşallah ufaklığın ...
Darısı bizim başımıza ...
1,487,793 soru
24,320,789 cevap
345,302 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın