0 oy
247 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar kocalarımızın yanlışlarını oldugu gibi kabul edip onları değiştirmeye çalışmamalı mıyız yoksa çalışmalı mıyız ben 8senedir tanıyorum eşimi hiç bi zaman sevgisini göstermedi sevgiliykende öyleydi hala öyle söylememe ragmen hep beni geri plana atıyo cok zoruma gidiyo kendimi inanılmaz kötü tü hissediyorum sürekli bi post açıp bı akıl almak istiyorm neden böyle benim eşim düzeltemiyorm hiç bi yere benle gitmek istemez ilgi alaka yok bazen aniden gelir öper sever nadirde olsa bu şekilde kabullenmeli miyim bilmiyorum bende normal insanlar gibi sevildiğimi hissetmek istiyorum eşimle birlikte bşyler yapmak istiyorum mutlu olmak bi aile olmak istiyorm

7 Cevaplar

0 oy
(9,639 puan) tarafından
Düzeltmeye calismam kabul ederim ama aşırı cinshuylari varsa torpulemesi için beni rahatsız eden şeyleri konuşuruz derim
-Reklam-
0 oy
(1,825 puan) tarafından
Can çıkar huy çıkmaz derler ya kimsenin karakteri kolay kolay değişmez ancak kendisi isterse biraz değişir...
0 oy
(546 puan) tarafından
Can çıkar huy çıkmaz
0 oy
tarafından
Kendi ağzınla sevgiliyken de böyleydi diyorsun. O şekilde kabullenemediysen niye evlendin ki. Kadın için de erkek için de evlendikten sonra değiştirmeye belli bir kalıba sokmaya çalışanlara çok kızıyorum. Karşındaki insanı öyle görmüş öyle tanımış kabul etmiş ve evlenmişsin. Şimdi neden değiştirmeye çalışıyorsun ki. Yanlış anlama senin üzerinden genel konuşuyorum. Eşim dünyanın en bencil insanlarından biridir. Ama onu bu şekilde sevdim. Asla itiraz etmiyorum. Ben de çok asi ve özgür biriyimdir. Ama ben de hep böyleydim. Bana kural koyamaz kalıba sokamaz. Çok iyi biliyor. Eşlerimizi ve tabi eşlerimiz de bizi olduğu gibi kabul etmeli. Asla karşılanmayan beklentiler ve taleplerle mutlu bir evlilik yürümez 
tarafından
Aynı sizin gibi çok sinirli ama bi o kdrda içime kapanık kendini ifade edemeyen öz güvensiz biriyim
tarafından
Aslında çözülmeyecek bir sorun değil biliyor musun. İletişim kurmayı öğrenmeniz lazım sadece. Bunu da birlikte bir ilişki terapistine giderek rahatlıkla çözebilirsiniz. İnan önemli olan istemek. Kızınız varmış bi de bak. Onun için yapılacak çok çok küçük bir fedakarlık bu.
tarafından
Aynen haklısınız ben bu konuyu eşimle görüşcem
tarafından
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur canım.
tarafından
Amin canım  cok saol
0 oy
(2,648 puan) tarafından
Illa evlenince insan aman aman degismesede biraz törpuleniyor. Baştan oyle kabul edip evet demişim. Elimden geleni yaparım olmuyorsada olduğu gibi kabullenirim
0 oy
(4,881 puan) tarafından
Kocam o benim çocuğum değil annesi o görevi yapacak yetiştirecek ben değil doğrularını veya yanlışlarını tabiki söylerim ama değiştirmek onu yapamam vakit kaybı 
0 oy
tarafından
İnsan hic bir zaman ne kadar sevildiğini bilmez sen buna takilma sen ne kadar seviyosun bunu ölç sevgin giderek artiyomu eksiliyomu yoksa aynımı onemli olan senin ne hissettiğin onun duyguların bi onemi yok çünkü hic bi zaman onun sevgisini olçemiyeceksin hissetmeye çalış hissettir inşallah anlarsın sevildiğini sevdiğini 
tarafından
Ben eşimii seviyorum cok seviyorum ama sevilmekte istiyorum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 330 göst.
9 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 813 göst.
19 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Annne3 (207 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 559 göst.
6 Mart 2023 Diğer kategorisinde Gamzeli00022 (346 puan) tarafından soruldu