Benim için alkol her zaman her ne olursa olsun en kötü şey gözümde çevremde içen yok ve olsa bile çıkarıyordum ama her zaman da engel olamıyorum işte ben ağzıma surmedim bu yaşıma kadar büyük konusmak da istemiyorum ama asla sürmem de eşim de benim gibi ama arkadaş ortamında maalesef tek kalmak istemiyor Sanırım yani şöyle anlatayım 2 hafta önce kadar biz arkadaşlarıyla buluştuk 2 arkadaşı ve eşleri birinin eşini uzun zamandır tanıyordum ve alkole oda benim kadar karşıydı eşini vazgeciremeyince oda başlamış yani karı koca iciyorlar diğer arkadaşı da içiyormus onunda içiyor tabi karısı neyse alkol alıp gelmişler hepsi içiyor bende dedim ki benimki içmez ama yinede katma isterse falan ben görmek istemiyorum görürsem kötü olur ben yokken ne yaparsanız yapın dedim oda sen olmasan da içmiyor yenge vs dedi tamam dedim diğer arkadasinin karısı atladı ne haltda karisiyorsa benim kinin içip icmemesine benim eşim kola istedi içmeyi yapamıyorsun bari kola iç dedi güldü ben cevap vermeden eşim atladı yapamıyorum değil yapmıyorum deyip tersledi oda bişey diyemedi tabi ben birdaha olabildiğince aynı ortamda bulunmam zaten ama eşimi de arkadaşlarından ayrı tutamıyorum cumartesi günü kınası var başka bir arkadaşının o zaman icecez herhalde dedi güldü bugün bende sacmalama falan eve almam seni o zaman dedim icersem evin yolunu bulamam dedi şimdiden stres yapmak istemiyorum ama ben ne olursa olsun eşimi alkollu bir şekilde görmek istemiyorum ya ne yapsam sizce