0 oy
649 göst.
Aile kategorisinde (1,639 puan) tarafından
Bursa İnegölde 4aylik bir bebek emzirildikten sonra genzine süt kaçtığı için vefat etmiş çok üzüldüm anne bebeğin cansız bedenini bulmuş Rabbım korusun inşallah 

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok kotü ya melek resmen rabbim sabır versin
(1,639 puan) tarafından
Evt canım haklisim
-Reklam-
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Genzine kaçarken anne nerdeymiş anlamadım kız ben
(1,639 puan) tarafından
Kuzum gazini çıkarmadan yatırdı sanırım
(6,438 puan) tarafından
Aaa rabbim kimseye evlat acısı vermesin bi kürtaj oluyoruz da zor kokusunu bildiğinin olmaması kötü bizlerede ders olsun ya
0 oy
(16,267 puan) tarafından
Nasıl ya bulmus derken sanırım uykudayken olmuş 
(1,639 puan) tarafından
Kuzum emzirip yatırmış odaya terketmis sanırım odaya geldiğinde hareketsizmis cocik
0 oy
(732 puan) tarafından
Ay Allah'ım sen koru benim yavrum da dört aylık emerken hep boğazında kalıyor nedense :(
(1,639 puan) tarafından
Gazını çıkarmadan yatırma canım
(2,109 puan) tarafından
Ay akşam akşam keşke bakmasaydim posta
11 aylık gerekiirmi haala gaz cikarmak
(2,651 puan) tarafından
Benim bebeğim de 11 aylık kendi gazını çıkarabiliyolar zaten dönüyolar artık Rabbim esirgesin yinede yavrularımızı
0 oy
(983 puan) tarafından
Ayy rabbim kimseye yaşatmasın okurken tüylerim diken diken oldu Allah o anneye bolca sabır selamet versin 
(1,639 puan) tarafından
Çok zor canım gerçekten Rabbım kimseye evlat acısı yasatmasin
0 oy
(2,452 puan) tarafından
Annemin bir tanidigida oyle vefat etmis bebeği. Ben o sıra hamileydim cok etkilenmistim. Allah sabırlar versin 
(1,639 puan) tarafından
Amin canım Rabbım kimseye yaşatmasın çok üzüldüm bende
0 oy
(14,123 puan) tarafından

Rabbim sabır versin evlatlarımızı korusun:(

(1,639 puan) tarafından
Amin canım amin
0 oy
tarafından
evt o yuzden yan yatirin diyorlar bir de kendi mudehaleyi ogrenene kdr biraz kafa dik yatakta yatirmk lazim
(1,639 puan) tarafından
Dikkat etmek lazım dediğin gibi canım
0 oy
(12,692 puan) tarafından
Arkadaşımın yeğeni 9 aylıkken annesi emzirirken süt kaçmış ölmüş Rabbim sabır versin çok acı bursa Yıldırım da oluyor bu olay da
0 oy
(713 puan) tarafından
aynı şey benimde başıma geldi canm ve aylarca kendimi sucladim benim oğlumda 3 aylıktı gece kalkip emzirdim yan yatirdim çok iyi hatırlıyorum çünkü ama erken doğum oldu benimki 32 haftalık doğdu 3 ay 3 gün yaşadı sabah bı uyandım Allah Allah Eymen bu saate kadar uyanmasi gerekiyodu dedim beşiğine bı baktım ki yüz üstü bı şekilde yatmış elimi üstüne koydum hareket etmiyor mu dedim kendi kendime koltuk altlarindan bı cevirdim göz kapakları dudağı ve sol gözünün ordan dudağının yanına inen bı morluk vardı 3 gün önce yıl dönümüydu hatta yaşasaydı 3 yaş 3 aylık olucakti ama nasip işte bilemiyosun neyin ne olacağını 

cennete bir Melek yolladim Allah'ım sana emanet...
(7,441 puan) tarafından
Ah kuzum ya ağlattın rabbim mükafatını versin melek olmuş yavrun başın sağolsun
(713 puan) tarafından
Allah razı olsun canım inan bende çok göz yaşı döktüm ama artık dökümüyorum tabi bazen özlemiyle dolup tastigim oluyo da ama o zamanlarda hep kızıma sarılıp onu öpüp kokluyorum çünkü kızım oğlumun ikizi gibi sadece  oğlum sakin bı bebekti kızım zor bı bebek şimdi 16 aylık bazen abi diyor kimden duydu nasıl öğrendi bilmiyorum bile ilk söylediğinde gözlerim dolmuştu her mezarına gidişimizde annecim bak abiye geldik diyorum üzerindeki çiçekleri seviyor sanki onu görüyor gibi mutlu olup alkış yapıyor ne bileyim zor gerçekten Rabbim düşmanımin dahi başına vermesin
(7,441 puan) tarafından
Zor tabi canim inan tüm tüylerim diken diken gözlerim dolu yaziyorum hiç dayanamiyorum rabbim kat kat mükafatını versin cennette bekleyenin var annem babam olmadan gitmicem diyecek rabbim orda kavustursun
(713 puan) tarafından
amiin canımın içi amiin tek temennim o
0 oy
(11,527 puan) tarafından
Allah yardımcıları olsun. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Annede istemezdi. 20 aylık hala cok iftikli yatıyorum ki kusan bir cocuk degildir
0 oy
tarafından

Yani şunu okudum diğer odaya oğlumu kontrole gittim kız Allah korusun ya insanın psikolojisi bozuluyor benimki de tam 4 aylık :'(

(1,639 puan) tarafından
Ay bide kardeşimin arkadaşının Bi tanidigi çıktı daha Bi üzüldüm
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Bunu neden buraya yazıyorsunuz. Yeni doğum yapmış anneler var bu platformda. Yani ülkece ne kadar seviyoruz birilerini korkutup tedirgin edip psikoloji bozmayı. 
(1,639 puan) tarafından
Canım ben insanların psikolojisi bozulsun die değil dikkat edilsin die yazdım napim Müslüman Müslümanı uyarmasin mi
tarafından
Bnce iyiki yazmış sık sık kontrolde fayda var
0 oy
tarafından
Hamile girmsn canım ya üzülür de bunun emzrkle alaksi yok mama icende oluyor bugün kiznm ölümden döndü kusms emzgi atamms muz yemsti 
(1,639 puan) tarafından
Oda dogru mamadada olma ihtimali var canim
tarafından
Allah evlatlmrzi korusn ilk esim gördü adamin suru gitti
(1,639 puan) tarafından
Tabi canım insan aklını oynatır
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin emzirirken de dikkat etmek lazım 
0 oy
(1,385 puan) tarafından
En korktuğum şeydir kızımı hep yan yatırdım oyuzdn