0 oy
576 göst.
Diğer kategorisinde (1,414 puan) tarafından

Sabah ezan sesine uyandim guzelce abdest aldim namaz kilicam sonra yatağa oturdum kedinin mama yemesini bekliyorum sonra uyuya kalmişim. Kedinin miyavlamasina uyandim evin kapisinin önünde deli gibi miyavliyodu delikten baktim kimse yok eşimi kaldirmaya calistim oda ölüm uykusunda olduğu için uykusu ağir olduğu için totosunu döndü. Neyse besmele çektim gittim tekrar abdest aldim namaza durdum 1. Rekati bitirdim kedi gene ayni yerde ayni şekilde miyavliyo ama aci çeker gibi tekrar delikten baktim bi teyze var kapiyi çaldi ben ilk acmadim eşime gittim bu sefer cimcikleyerek vurarak uyandirdim uyandi ustunu toparladi acti kapiyi kimse yok bana sitem etti dalga mi geçiyosun irem diye yemin ettim bak namazdaydim dedim sonra binaya indi eşim,afedersiniz hassktr diye bağirdi teyze napiyon sen burda bise mi oldu dedi ama ben giremiyorum benim alt katimdalar. Eşim yukari cikti noldu dedim bi alt katta ki dairenin kapisinin önunde ki copleri almis bide işedi gitti dedi eşim. Beni gülme tuttu sinirden yalan soyleme falan dedim yemin edince inandim. Zaten o saatten sonra ikimizde yatamadik... 

Neydi şimdi bu ? 

Akli dengesi yerinde olmayan bi teyze mi ? 
Yoksa en kötü senaryo bize gözüktüler mi ? 

9 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Kesin size gozukmuslerdir dunyadaki tum talihsizlikler sizi buldugu icin 
tarafından
Ben iremi tanimiyorum inan onu savunmak icinde yazmadim yani ama boyle bozmali assagilamali yorumlar bazen gozume carpiyor kalp kirmaya gerek yok
tarafından
Evet haklisin canim ama her zaman bos yere olmuyor o bozmali yorumlar inan  :D
(1,414 puan) tarafından
Herkes kalbinin ekmeğini yer adelaide :D
tarafından
İnsallah kuzum benim insallah
tarafından
Sen sal bi ara unutma
-Reklam-
+1 oy
(1,572 puan) tarafından
Sabah ezanı saatinde öyle şeyler gorunmez heralde psikolojisi bozuk biridir umarım :D
(1,414 puan) tarafından
Bende öyle umuyorum :D kamera kayitlarina bakicaz akşam eğer umduğum şey değilse tasinacam direk
(1,572 puan) tarafından
Teyze cevap vermemiş mi peki ne yapıyosun diyince
(1,414 puan) tarafından
Bişe yok bişe yok demiş yazmayi unutmusum
+1 oy
(1,030 puan) tarafından
Sabah ezanından sonra görünmezler diye biliyorum hatta evimiz yaninda cami var sabah ezanından sonra daha rahat uyurum yıllardır 
(1,414 puan) tarafından
Tek öyle olsunda canim
0 oy
tarafından
O saatte dışarda ne işi vardı acaba ? 

Belliki aklı pek yerinde değil 
(1,414 puan) tarafından
Ay bilmiyorum ama eşim sabah işe giderken beni annemgile birakti evde durma dedi. Bizim başimizda zaten bazi şeyler var biz çok etkilendik
tarafından
Rabbim korusun canım çok düşünüp takılma birde sadaka verin bir sadaka bin belayi def eder derler
(1,414 puan) tarafından
Ay hemen veririm
0 oy
(936 puan) tarafından
Sadaka ver canım küçük de olsa sizi kazadan beladan korur inşallah kötü biseu değildir çok düşünme böyle şeyleri de unutmaya calis 
(1,414 puan) tarafından
Daha iki gun once verdim oğlum boğluyodu gene veriyim sorun değil de ne biliyim korkudan evimde duramadim bile
0 oy
tarafından
Büyük ihtimalle akli dengesi yerinde değildir canım 
(1,414 puan) tarafından
Binanin kamerasi var eşim gelsin de akşam bakicaz
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Vardır öyle pek kimse ilgilenmeyen yaşlı teyzeler onlardan biri olabilir.ya sabahın nurunda ya da.akşamın  alaca karanlığında  gezinirler. 
(1,414 puan) tarafından
Evet var bizim mahallede de var ama onu taniyorum bu teyzeyi hiç tanimiyorum bile tek öyle olsunda yeter
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Büyük ihtimal akli dengesi yerinde değildir kadıncağızin ya görünecek olsalar çok daha farklı şekillerde oluyor o işler ki zaten o varlikalrin insani faaliyetleri yok boşaltım gibi mesela ") 
(1,414 puan) tarafından
Tek öyle olsun ya
0 oy
tarafından
Etrafta camera yokmu bakın bi 
(1,414 puan) tarafından
Var canim beni anneme birakti eşim tek durma dedi aksam gelsin yoneticiden kayitlari istiycez

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 370 göst.
6 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 398 göst.
4 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 249 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 274 göst.