0 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
9 haftalık hamileyim hiç halim yok bütün enerjim emilmiş durumda şurdan şuraya kıpırdayacak halim yok evi süpürmem gerekiyor içim içimi yiyor bişey yapamayınca daralıyorum yemek yapmak istiyorum o zaten ayrı işkence birazdan hastaneye gidip vitamin iğnemi vurulmam lazım nasıl gideceğim diye kara kara düşünüyorum nolacak bu hallerim 

13 Cevaplar

0 oy
(13,785 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Motivasyonunu yüksek tut,sadece kendine bebeğine odaklan sağlıklı beslenmeye dikkat et geçecek.  Dr tercih ettiysen bi daniş. Vitamin hapı ve bulantı için yazacak onlar senı rahatlatır.  Psikolojin çok önemli sakin olursan keyifli geçer hamilelik 

Allah kavuştursun ☺❤
tarafından
İnanki bulantıdan hiç beslenemiyorum :( teşekkür ederim güzel dileğin için :)
(13,785 puan) tarafından
Bulantı hapi prilam çok etkili diye biliyorum doktoruna yazdır inşallah azalır
-Reklam-
0 oy
(195 puan) tarafından
Ilk 3 ay oluyor oyle benimde oyle olmustu sonra geciyor hatta doguma yakin temizlik yapasin geliyor enerji oluyor ;)
tarafından
Ay inşallah bi an önce eski halime dönerim kendi kendimi yiyorum sanki keyfi yatıp bişey yapmıyomuşum gibi
(415 puan) tarafından
Evet katılıyorum bende ilk 3 ay hiçbirşey yapamıyordum. 38 oldum full temizlik yapıyorum:))
tarafından
Allah o günleri görmeyi nasip etsin inşallah o zaman :))
(415 puan) tarafından
Amin canm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebisini bu günler geçici çabuk geçti bile diceksin:)
tarafından
Amin inşallah çok sağol :)
0 oy
(1,580 puan) tarafından
Geçecekk şöyle bir  31 hafta kalmış :))) bide dogum yorgunluğunu atarsın 3 ay daha ekle sonra eski haline dönersin bu sefer bi bacagında cocuk oyle yaparsın işleri gülüm:)) O durumdayım şuan 
tarafından
Valla şu halsizlik geçsin kötü bi durum ya
0 oy
(5,208 puan) tarafından
Bende 14 haftaligim hala bulantilarim halsizligim geçmedi zorla ev süpürüyorum yemek yapmak işkence kusarak yapıyorum resmen bide 2 tane çocuk var bulantilarim ne zaman geçecek diye bekliyorum 
tarafından
Allah yardımcın olsun zor gerçekten ben şu ana kadar 1 kere kustum ama bulantım sürekli var
(5,208 puan) tarafından
Amin hepimizin canım ben aşırı istifra ediyorum ya kan geliyor artık o kadar tahriş olmuş boğazım çok istahsizim 3 ayda 11 kg verdim alacagima
tarafından
Ayy inşallah en yakın zamanda geçer
0 oy
(4,869 puan) tarafından
Ben 6 ay boyunca kusma ve halsizlik sürmüştü çok kötüydüm uyuyamıyordum sadece yatıyordum offf hatırlamak bile istemiyorum 
tarafından
Çok zor çok  :(
0 oy
tarafından
Vitamin iğnesi ne için canım bu bu haftalarda ilk defa duydum 
tarafından
B12 iğnesi
tarafından
Anladım canım bende yeni hamileyimde ilkim düşük olmuştu özele gidiyosun galiba rabbim yardımcın olsun inşallah geçip gider bu günler merak etme
tarafından
İnşallah özele gitmiyorum devlet
tarafından
Anladım canım
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Bende öyleyim vala heryer pislik içinde 8 haftalık oldum içim dişima çıkıyor hiç halim yokkk 3 çoçukta var 
tarafından
Allah yardımcınız olsun gerçekten benimde ilk gebeliğim 3 çocuğunla zor olmalı inşallah bi an önce normale dönersin
0 oy
(2,606 puan) tarafından
Kız hamilelik candır diyorum valla hep içinde kalsa keşke :)) sabah 6da uyanmış daha hala kahvaltı yaptırmadı ağlayıp duruyor ben gidince mutfağa :)
tarafından
Evet her halin bi zorluğu var tabi napalım :)
0 oy
tarafından
İlk 3 ay hem kolum kalkmadı hem durmadan istifra ettim. Diğer 3 ay normal geçti. Son 3 ay safra kesemde çamur oluştu istifra etmekten artık cocuk ağzımdan cıkacak diye korkar olmuştum. Kuru ekmekten bile çıkarıyordum. Allah yardımcın olsun geçiyor o halsizlik. 
tarafından
Amin inşallah çabucak geçer
0 oy
(6,764 puan) tarafından
Az kalmış canim 12. Haftadan sonra biraz duzelirsin . Ben de oyleydim yeni toparlandım ☺️ bulanti halsizlik mahvediyordu beni
tarafından
Ay inşallah ya
0 oy
tarafından
24 hafta 1 günlük ben selamlar olsun hala yatıyorum hala halsizlik yorgunluk  var
tarafından
Ay deme deme :(
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Bı ben hamileliğimi ayakta hoppidi hoppidi geçirdim galiba ahshs :D ne halsizligim ne asermem ne mide bulantım hicbirseyim olmadi hatta doğuma gittiğimde sedyeye bile kendim kalktım çıktım falan ahs :D neyse geçer inşallah hamilelik işte her türlüsünü yaşıyor insanlar :) Allah bağışlasın 
(776 puan) tarafından
Yolun çok başındasın canım ilk 4 ay mide bulantisindan bisey yapamadım sonra 1 ay düzeldim sonra hopp ödemler geldi her Yerim şişti davul gibi oldum öyle bisey yapamadım simdide bebeden bisey yapamıyorum bakalım canısagolsun:) hayırlısıyla kucağına al inşallah
(1,088 puan) tarafından
Aşko ben doğurdum yaklaşık 9 ay önce ahshs :D bebeni öperimmm senin ❤️ post sahibinede inşallah sağ sağlım doğurmasi dileklerimi sunuyorum ❤️
(776 puan) tarafından
:) :) hahah canım valla uykusuzluk dalgınlık bnde posta cevap veriyorum diye senin yorumuna cevap vermişim:))
0 oy
(435 puan) tarafından
Seni iyi anlıyorum ilk 5 ay hep kustum hic bisi yiyemez zorla yemek yapardim pslik esimde hic bisiye yardim etmez zorla yapardim herseyimi 6 aylik hamileyken ev tasidik hatta o evi tek basima tenizledim yerlestirdjm hakkimj helal etmiyorum zaten ama 3 4 ay sonra düzelir kuzum.merak etme 
tarafından
Ay zor geçmiş sizinde Allah yardımcınız olsun teşekkür ederim ...

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,597 göst.
17 Haziran 2019 Diğer kategorisinde elifhanim (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 336 göst.
22 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Caglamira (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 201 göst.

410,033 soru

12,328,555 cevap

39,164 kullanıcı