Kızlar geçen sene kaynanamla oturuyoduk eltimin evi ayriydi ama hesaplarimiz ortakti 250 kilo domates aldık hep beraber salça kaynattik 45 kg çıktı önceki seneden de 20 kilo vardi. bu arada eltim ve ben hamileydik o günden sonra benim kalçama yel atti doğuma kadar da düzelemedim bunu belirteyim başta...
Bu sene ben evden ayrıldım ayrildiktan sonra kaynanam bize o salcadan vermedi eşim asla istemez ama kaynım demişti anne bize salça ver diye kaynanam ne salçası salça malça yok demişti bu arada maddi durumumuz yoktu günlerce salcasiz kaldık en son küçük bi paket aldık kullandık neyse geçti bitti. Geçen gün evine gittim garajda tam 45 kilo salça vardi on kg lik patlaklarda. Ben ne yaparsam kendime ne alirsam aynısından kaynanama da alıyorum onun haricinde bizi yeme içmeye çağırıyo ama daha içeri adim atar atmaz hadi üstünüü çıkarın evi cam kapı dip köşe temizleyin diyo bizim ona bu kadar yapmamiza rağmen daha neden kendi cocuklarindan yiyecek sakliyor anlamıyorum Allah gözünü doyursun diyorum başka da bir şey demiyorum