0 oy
228 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (116 puan) tarafından

Artık gına geldi ne huzurumuz kaldı nede mutluluk iyice bozdu kafayı telefonla  bende sinirleniyorum birak şunu artık evinle ilgilen Çoluğun cocun var bize dön diyorum ben nerdeyim diyor evdeyim ya nereye gidiyom napiyom sizde degilim de diye usta çıkmaya çalışıyor. Bazen allah belanı versin diye beddua ediyorum günaha da giriyorum biliyorum allahım affet. Ben bunu nasıl vazgecirebilirim bu telefon işinden . Iyice bıktık birbirimizden  her aksam bagirma çağırma çocuklarda korkuyor artık lütfen bi akıl verin çok bunalımdayım:( 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Resmen bağımlılık bu benim eşimde öyleydi bağıra bağıra bıraktırdım eskisi gibi oynamıyor 
(116 puan) tarafından
:( bu aksine dahada baglaniyo . Allah yardım etsin inşallah bırakır.
-Reklam-
0 oy
(24 puan) tarafından
Benimkinde oynuyor birbçiftci oynu
0 oy
tarafından
Saldım kendi haline . 
0 oy
(546 puan) tarafından
Valla canım şimdi herkesin tek eğlencesi telefon olmuş.. Sen biraz sorumluluk iş versen mesela çocuğun ödevini yaptırsın ya da etkinliğini ya da çamaşırı toplasın assın ya da ortak Bi film açıp izleyeblrsnz
(116 puan) tarafından
Ölürde Hiç birini yine yapmaz
0 oy
(6,308 puan) tarafından

Bir ara eşim de okey oynuyordu bende oynardım ama o kadar değil baktım telefon elinde hep sinir oldum bir gün çektim elinden hemde okey vuracakti kasa da 53 bin vardı :D alacakti ama sinirle çıktım oyundan aldım parçalarım yeter dedim oda kızdı tabi ses yükseldi aldım pat duvara halbuki arada oynardı ama kafasını kaldırmazdi öyle kırılınca telefon kaldı öyle 

0 oy
tarafından
İki yıl kavga ettim değişen hiçbir şey olmadı. Alışkanlık mi diyim ne diyim Youtube kısa vidyolara çok takiliyor. Daha bugün telefondaki belgelerini yedekle seni uyarıyorum çünkü bir gün gerçekten o telefonu kırıp parcalayacam dedim. Bırakacak mi ? Hiç sanmıyorum. Telefonu Graham bell yuvaları böyle parcaladigini bilseydi eminim icat edip bu kadar vebale girmezdi. O değil ama şu dokunmatikleri internetle dünyaya açılma imkanını kim sagladiysa dünya kadar vebal boynunda. 
0 oy
(402 puan) tarafından
Canım telefon internetini kullanıyor yoksa evinkini mi? Evinkini kullanıyorsa modemin wifi tusunun yanındaki tuşa 5 saniye basınca bağlanamıyormuş hiç bir cihaz. Malesef eşin bağımlı olduğunu kabul etmediği sürece çözüme ualaşamazsın. Birden değil ama zamanla bırakabilir mesela bir saat belirleyin saat 7 den sonra 1 saat boyunca telefona dokunmak yasak olsun. Bu süreçte eli sürekli telefonuna gidecektir böylelkle bağımlı olduğunu anlar.zamanla süreyi artırarak bu bağımlılıktan kurtarabilirsiniz.malesef bende de var bu bağımlılık. Bakmasam bile hep yanımda olmalı herşeye önce netten bakmayım on kere yaptığım yemeği bile tarifinden bakıp yaparım.burnum aksa neden diye google amcaya sorarım. Malesef çok kötü birşey ama ben çocuklarımı işimi ihmal etmiyorum tabi

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 351 göst.
29 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meryem19. (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 306 göst.
23 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,591 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,309 göst.
26 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Behmssss (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 317 göst.
2 Nisan 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,873 soru

12,457,658 cevap

46,552 kullanıcı

Kategoriler

...