0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

imagekkahvemle geldim size mutlu olun huzurlu olun dik durun , kimseye kendinizi ezdirmeyin sevin hayatınızı bosver onu bunu şunu siz de laylom olun.. <3 hersey olacağına varır çocuklarımız için varız <3

2 Cevaplar

0 oy
(5,213 puan) tarafından
İnşallah canm ama ne yaşadında bu cümleleri yazdın merak ettim gerçekten
tarafından
Hemen biz kadınlar birseyleri anlıyoruz :) eşimle tartistik ve bir çocuk gibi artik ona nasihat vermekten yoruldum bende oğlum biraz büyüyen kadar laylom olmaya ve dik durmaya karar verdim ona muhtaç değilim ne ilgisine ne sevgisine beni sevebilecek onlarca insan seven
(5,213 puan) tarafından
Allah hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallah
tarafından
Amin canım amin
-Reklam-
0 oy
(1,270 puan) tarafından

Günaydın bana gun aymadi 6 da uyudum uykum var  :sleeping:    ayilmaya çalışıyorum ama 

image

tarafından
Benim de dengem şaşıti hafta içi 8de kalkıyorum hafta sonu böyle oldu heryerim ağrımasın diye hemen kalktım :) geliriz inşallah kendimize
(1,270 puan) tarafından
Bic umudum yok ama inşallah beyfendi uyumadı babasını da kabul etmedi oyun oynamayı reddetti beraber yere yattik tek tek tavuk yolar gibi saçlarımı yoldu on tarafımı kel hissediyorum
tarafından
Hahha sıpa yaa küçük sanırım daha insan o günleri bile ozluuor biliyor musunuz oğlum 3 buçuk yaşında diyorum sen ne zaman büyüdün ne ara bu yasa geldin de bu hareketleri yapabiliyorsun gözümde buyutemiyorum onu .. tadını çıkartın bence zor günler olduğu için insan farketmiyor o günlerini:) sen bırak babanın saçlarını yolsun ben öyle yapıyorum beni bırakmadığı zaman git babanı kaldır diyorum neler neler yaoiu9r babasına ahjsjdjfkfkof
(1,270 puan) tarafından
14 aylık cnm çok şükür ben zorlanmiyorum cnm her anın tadını çıkartıyorum illa uyusun da bende uyuyayım kafasında değilim uyumak istemiyor sa oturup oyun oynuyorum sipa uyudumu bende uyuyorum benim oğlum 4 yıllık hasretim o yüzden kafamı yorumuyorum ona ayak uyduruyorum
tarafından
Allahim uzun ömürler versin canım  :)

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 135 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde BoncukGozlum (2,823 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 319 göst.
14 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 335 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu