0 oy
130 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,138 puan) tarafından
Bir taraftan heyecanlıyım tekrar kendi paramı kazanıcam diye bir taraftan içim bir tuhaf.evlenmeden önce 15 sene çalıştım.evlendim başka şehire gelin gittim çalışmayı bıraktım hem bebek oldu ben iş alanı yok.şimdi istanbul da Annemlerdeyim oglumun bir doktor işi var o zamana kadar bir tanıdığın yanında muhasebe ci olarak 7.buçuk milyara işe başlıcam 1 ay falan .yıllarca çalışıp sonra koca eline bakmak çok zoruma gidiyor.hele de benim gibi anlayışsız bir kocan olursa.onun için dogdugum büyügüm tüm imkanları olan bir yeri bırak küçük bir yere gittim ama o hiç demiyor paraya ihtiyacın var mı diye bir kaç kere dedim bana ayda biraz para ver diye tamam deyip geçiştirdi hep .hiç beni ve oglumu alıp ta bir dışarı çıkalım demez.çok düşüncesiz.keşke geri gitmesem .

1 cevap

0 oy
(470 puan) tarafından
Afedersiniz ama bu tip erkekler aile evinde bir şey öğretilmiyor sonra böyle aile babası oldum diye geziniyor ya deli oluyorum. Bakmayacaksan ne diye evlendin. Ne büyük hakka ne büyük gğnaha giriyorlar bilseler keşke. Allah ıslah etsin karısını çocuğunu mahrum edeni. 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 834 göst.
20 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 222 göst.
0 oy
20 cevap 306 göst.
0 oy
7 cevap 134 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde SL (1,156 puan) tarafından soruldu