Arkadaşlar ben 5 senelik evliyim .1 oğlum var .Evlenince açıktan çocuk gelişimi okudum üniversite bitirdim .neyse yakınımda bir kreşe başvurdum kabul edildi.SSK yemek oğlumda benimle gelip orada eğitim görüyor farklı sınıfta 2500 TL alıcam .şimdi iki hafta oldu başlayalı ama hep stresim ne yapıcam tam oturtamıyorum planı kendimiz yapmalıyız .3 yaş grubu 12 öğrencim var her biri ağlamalı zor duruyorlar etkinlik vs oyun oynatıyorum ama yetmiyor .Ne yapıcam şaştım bazen müdür sınıfıma geliyor elim ayağıma dolanıyor netin nere konacağını bilmiyorum ama çok çaba sarf ediyorum ve müdür çabamı seviyor ama çok tedirginsin rahat ol diyor aynı zamanda kontrol de ediyor aklım durdu sanki normalde çıkışımız 15.00 hafta bir gün nöbet olacaktı ama bu saat sınırı iki haftadır hep aştı .Hoca öğreneceksin çabanı görüyorum diyor ama hala stres var ter basıyor çocuklar zor susuyor ama elimden geleni yaptım iki haftada her gün baş ağrısı ile gidiyorum eve dün Veli toplantısında çocuklarının güzel dönüşlerinin olduğunu söyledi veliler memnun benden bende yapmaya çalışıyorum ama mesajla yarım ne yapıcam ne yaptırsam mesajla sanat etkinliği yapsalar nasıl yapacaklar nasıl yetiştirecem bana akıl verin ne olur bir şeyler diyin..bi örmek program falan ….
411,986 soru
12,402,707 cevap
44,488 kullanıcı