0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Merhaba arkadaşlar benim memleketim çok uzak. Senede bir kez gidiyoruz eşimde en fazla bir hafta kaliyor ne zaman gitsek kalma konusunda tartisiyoruz. Siz memlekete gidince kac gun kaliyorsunuz. Esiniz sorun cikartiyormu ne yapsam ikna edemiyorum tekde göndermiyor 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimkiler antalyada babam 15 gün kalsın der mesela babama karşı gelmez ama çok özler orası ayrı beni son günlerde sıkar biraz :)
(57 puan) tarafından
Beni yalniz gondermezki
tarafından
Saygı duymali beraber gidicektik biz ama bebekle aileme 4 5 günde doyamam biz tek gidelim dedim geçen yıl da yalnız gittim 28 gün kaldım döndüm o banada uzun gelmişti tabi ama 10 15 gün İdeal senede bir gidiyorum zaten
-Reklam-
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Bn 3 ay oldu İstanbul dan başka şehre taşındım mesela. Babam kızıma çok düşkün gelin diyordu bı kaç gündür İstanbul daym. Karışmaz yani ne zmn gidersem tek geldk otobüste ilk defa 8 buçuk saat sürdü 
0 oy
tarafından
Bizde senede bir kez ancak görebiliyoruz onda da 1 ay kalıp dönüyoruz 
(57 puan) tarafından
Ne güzel biz bir hafta anca
tarafından
Ayy o kadar ay görmeyip bir hafta görmek zor ya,bir de gittiğin yola değmez
0 oy
(562 puan) tarafından
Haziranda gittim 2 ay kaldım 
0 oy
(16,152 puan) tarafından
Ya kendi de çok kalsın ya da seni götürüp bıraksın sen kendin gel olur mu öyle bir senede bir hafta çok az o zaman o da ailesini senede gidip bir hafta görüp gelsin daha da görüşmesin
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Memleketelerinmiz yakın 1 saat mesafede ben giresu o Trabzon amaannemler İstanbul'da geliriz 5 gün annemde kalırız sonra yola cıkarız gşresunda 1 gece kalırız sonra onun memleketinde kalırız 10 gun 20 gün neyse artık dönüşte İstanbul'da 5 gün daha kalırız ama gecen temmuz 25 gün annemlerde kaldık
0 oy
tarafından
Benımkılerde başka şehirde yaşıyor gitmiyorum 3 yıldır evliyim bir kere gttim sadece dahada gitmedim gitmek istemiyorum evime çok düşkünüm uzun süreli bir yere gtmek içimden gelmiyor 
0 oy
(487 puan) tarafından
Karışmaz çok şükür çünkü 17 senelik evliyim ailem 12 senedir şehir dışında ve hayatım çalışmakla geçtiği için hiç gönlümce kalamazdim şimdi 2.5 senedir evdeyim kızım olduktan sonra gidince 1 ay kaldığımda oldu zaten yazlık yerdeler eşim hafta sonları gelirdi izni oldukça kalırdı bayramda 10 gün gideriz beni sıkmaz bu hafta gene gidecegim kısmetse ama oda çok seviyor çok şükür memleketimi fırsat buldukça kaçmak ister problem olmuyor yani 
0 oy
(618 puan) tarafından
Babamın evi benim evim mesafese 45 dk 2 3 ayda bir giderim giderken gayet sakin gidiyorum dönüşte eşim burnumdan getiriyor bilmem o 3 gün denisse 2 günde dönecek misim illa o süreyi az kullanacam yada bir gün geç gelsem ben sana bu kadar gün dedim neden uzattın anlayacağın her türlü konuşuyor anlayacağın cnm aynı 
0 oy
(5,116 puan) tarafından
Beraber giderseniz sıkılması normal madem tek başına göndermiyor bıraksın tekrar almaya gelsin 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 418 göst.
27 Şubat 2021 Aile kategorisinde Papatya43 (545 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 302 göst.
20 Haziran 2021 Aile kategorisinde Emine314 (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 648 göst.
16 Kasım 2020 Aile kategorisinde 12345zeye (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 454 göst.