0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kızlar bebeğimin en fazla 9 aya kadar olacak kıyafetleri var elimde genelde kışlık ihtiyaç sahibi birine vermek istedim ama bulamadım yasadığım sehirde çok fazla degil ama yinede var biraz daha cocukta dusunmuyorum yatagin altinda bekleyecegine kışta geliyor fiyatlar almış başını gitmiş durumu olmayan birine gondereyim ihtiyacli tanidiginiz bildiginiz varmi insallah post kapanmaz (erkek bebek )
notu ile kapatıldı: İsteyen özelden ulaşabilir

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post çıksın, inşallah birilerine faydası olur. 
tarafından
Insallah kuzum gecen bi bayan yazmisti cevap vermedi gonderecektim :(
(1,308 puan) tarafından
Allah hayrını kabul etsin inşallah ihtiyacı olana denk gelir çok güzel düşünmüşsün cnm
tarafından
Amin kuzum cümlemizden
-Reklam-
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Canım burda günlerce biri erkek bebek için post açtı ihtiyacım var 6aylık dedi ona yollasaydın ya bul istersen postu ona gönder
(6,437 puan) tarafından
Niye vermedi ki dolandırıcı demek ki gerçi çocuklarının resmini atmıştı ama biri çıkar belki
tarafından
Bilmiyorum kuzum instada olur numarads olur dedim vermedi
(3,485 puan) tarafından
Bu post ne diye kapalı anlamadım. İsteyen ulaşsın da iki dk sonra kaybolup gidecek diğerleri arasında. Benim tanıdığım ihtiyaç sahibi biri var, ama kız bebek onunki, yine de giydirir elde olmayınca rengine vs aldırmıyor insanlar. Düşünürsen numarası atarım özelden.
tarafından
Kuzum baya erkek elbisesi hep arabali felan yani aynen kapatilmasindaki sebep cok sacma
(3,485 puan) tarafından
Sen arada aç yine, denk gelir birisi, ihtiyaç sahibi çok. Ben kızıma erkek reyonundan alışveriş yapıyorum, uzay temalı dinazorlu vs bi sürü kıyafeti var, erkek giysileri biraz daha uzun oluyor ya o yüzden, kurutma makinesinde çekince tam geliyor.:) Bazılarının renkleri de daha hoşuma gidiyor ne yalan söyliyim:)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 378 göst.
26 Nisan 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde İlk bebeğim (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 351 göst.
14 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hersey-nasip (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
28 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 116 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,022 soru

12,370,950 cevap

42,398 kullanıcı

Kategoriler

...