0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (481 puan) tarafından
Kızlar  eşim çok kafasına  takıyor.  Daha genç üstelik  ama aileden gelen birşey. Cevresinde veya esinde kullanip gercekten faydasi oldu diyebilecek var mi. en son egzama sampuanlari sac cikariyor diye bisey okudum burda, kardesimde de  dogru olduguna canlı sahit oldum cocugun saci 3 katina cikti resmen. ama eşimin egzamasi yok saçinda  kullandirmaya korkuyorum

8 Cevaplar

+2 oy
(5,216 puan) tarafından
Benim adam bişeyler kullanıyo bildiğin keltoş yerlerinde saç çıkıyo 40günde nerdeyse doldu kafası saç daha dalga geçemiyorum :) şu ipneli bi tarak gübi bişey varya kafasını kazıttı komple. Onla sabah ve akşam kafasını taradı. Banyoda bıttım sabunu kullandı. Bide losyon gibi bişey kullanıyo ama adını unuttum kahvaltıdan kalkınca yazayım buraya adını. Ama hergün sabah akiam yapacak ve haftalıj kafasını kazıtcak
(5,216 puan) tarafından
Yettim kızlar kızçemle dışarı çıkmıştım yaramaz aklımı aldı vallahi çıktı aklımdan. Şişenin üzerinde real hair diye bişey yazıyo ama baktım nette satış bulamadım onada bi arkadaşı sipariş verip getiriyordu uyuyo şimdi uyanınca sorar detaylı yazarım buraya tekrar
(5,487 puan) tarafından
Tuğba kız doğruysa denerim
(5,216 puan) tarafından
Kız doğru bak 2.şişeyi aldı bi şişe bi aylık. 40gün oldu epeyce çıktı ama yinede devam edecek ama nerden temin ediyolar onu anca akşam öğrenirim
(481 puan) tarafından
Sag ol kuşum  bekliyoruz ogrenince
(5,216 puan) tarafından
Tamam canım
-Reklam-
0 oy
(5,864 puan) tarafından
Wala cnm bnm rahmetli abim kullanmadı şey kalmadı bı dünya para verdi hiç acımadı o konuda paraya hiç bişey fayda etmedi. En son vefat etmeden 2 yıl önce gidip ektirmisti çok güzel olmuştu kullnmak çok nasip olmadı. Sadece ektirmek iyi geliyor demek istyrm diğer yerlere boşuna para vermeyin derim
(481 puan) tarafından
Tesekkur ederim tavsiyeniz icin Allah abinize rahmetler versin
0 oy
(13,710 puan) tarafından
Esim seçimler falan neler denemiş olmamış temelli dökülsün de saç alcam diyor yapıştırma oluyormuş hiç belli olmuyor peruk olduğu diyor bakıyordu bi ara ama çıkarmaz bence sanmam gözenekleri kapanıyor çünkü 
(481 puan) tarafından
Benimki de arastirip duruyor unluleri falan gosteriyo bana nak murat boz da ektirmis vs diye :)
(13,710 puan) tarafından
Bana da gösterdi 1 2 benim için sorun değil kendi bedeni kendi tercihi ben adamı alirken keldi  :) ozguven eksikligi oluşuyor ama belli
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Genetikse şampuan pek bişey yapmaz. Güzellik merkezlerinde iğneyle kafa derisine ilac vuruyorlar. Ondan yaptırsın yılda 1
(481 puan) tarafından
bahsettiginiz igne nedir bir de dokulmeyi mi durduruyor yeni saclar mi cikariyor
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Egzama şampuanı derken? 
(481 puan) tarafından
Evet kardesim bir egzama sampuani kullandi sac derisi soyuluyordu. Cansiz seyrek saclari toka tutmaz oldu dalgali saclari kivirciklasti
(3,485 puan) tarafından
Egzaması geçti mi peki, adı nedir
(481 puan) tarafından
Hala kullanmaya devam ediyor biraz ara verse kaslarina alnina falan iniyor ne yazikki ben de esim icin sormustum anneme degistirmislerdi cunku sampuani kutusunu bulursam haber ederim demisti. Eger hatirlarsa ben de sizi bilgilendiririm
(3,485 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♡
(481 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(1,892 puan) tarafından
Benim.esiminimde 30 lu yaşlarında dökülmeye başlamıştı kafasına toz gibi bişey döküyordu ama.sonra baş edemez oldu bıraktı şimdi kel memnun halinden acikcasi bende kel haline alıştım ☺️
(481 puan) tarafından
Benim icin de problem yok aslinda ama esim kendini iyi hissetmiyor cok dert ediyor maalesef
0 oy
(1,580 puan) tarafından
Aileden gelen bişeyse yapacak bsey yok saç ektirecek
(481 puan) tarafından
Sanirim oyle
0 oy
(5,216 puan) tarafından

image

image

ürün bu kızlar
(481 puan) tarafından
Kiz yok google lenste çıkmadı  :( üzüldüm
(5,216 puan) tarafından
Kız eşim arkadaşındam alıyodu arkadaşıda bi başkasından alıyormuş ama nerden bilinmiyor sanki yasaklı madde :D
(481 puan) tarafından
Püü :) neyse igneli  tarak gibi seyden kastin dermaroller mi onu de kiz
(5,216 puan) tarafından
Evet canm
(481 puan) tarafından
Sağol kuşum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 117 göst.
0 oy
10 cevap 409 göst.
9 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Besteninannesi (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 274 göst.
0 oy
5 cevap 158 göst.

410,035 soru

12,328,618 cevap

39,166 kullanıcı

Kategoriler

...