0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (1,923 puan) tarafından
Kızlar şöyle mutluluk hormonları çalıştıran ilaç yokmu benmkiler çalışmıyo ya ne zaman görsen sitresliyim bunalımdayım mutlu olmak isyorum. Aslında beni mutsuz eden bişeyde yok  ama. İlaç varsa kullanmak istiyorum.

12 Cevaplar

+2 oy
(2,722 puan) tarafından
Tek ilaç namaz ve Kurani Kerim dir okadar huzurlu okadar gönlüm geniş oluyor ki Rabbim herkese nasip etsin (başka şeylerde medet aramak benim için yalniş) 
(1,923 puan) tarafından
Namaz kılyorum ama Kuran okumuyorum açıkçası bu aralar.
(2,722 puan) tarafından
3 ihlas oku hergün okadar iyiki Rabbim gönlümüzü ferahlatsın inşallah
(1,923 puan) tarafından
Okurum canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla keşke olsa tüm paramı ona yatırabilirim. 
(1,923 puan) tarafından
Kız ilaç içecek felan bişey vardır illakiya. Kafeyin biraz mutluluk veryo kahve içince ama
tarafından
Yok ya. Kahve öyle alıştı ki bünye gram etkisi tok bende.
0 oy
(936 puan) tarafından
Çikolata var bol bol ye bide eşine sarıl bol bol sarılmak da acıları dindiriyor mutulugu cogaltiyormus
(1,923 puan) tarafından
Bilmemki canım denicam sağol
0 oy
(3,551 puan) tarafından
Var ama kırmızı reçeteli satılıyor. Reçetesiz temin ederse  uyuşturucu kullanıcısı gibi yargılanırsin
(1,923 puan) tarafından
Öylemi o zaman alışkanlık yapyo olabilirya
(3,551 puan) tarafından
Evet. Epilepsi ve ileri derecede kanser hastalarına veriliyor. Ya da ağır sizofreni
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Kullandım yıllar önce ama adını veremem. Doktora gidin gerçekten gerekli görürse yazar canım
(1,923 puan) tarafından
Bağımlılık yapmıyosa ver nolur
(1,456 puan) tarafından
Reçetesiz alamazsın zaten canım her türlü doktorun yazması gerekiyo. Ama onun yerine bol bol yürüyüş yap peynir süt yoğur ye d vitaminine baktır yapabilirsen yoga yap
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Bağımlı olur çıkarsın bacım ne ilacı dua et kahve iç yürüyüş yap bakım yap bunlarda insana iyi gelir.
(1,923 puan) tarafından
Yürüyüş yapmayı isyorum aslında denicam canım sağol
0 oy
(22,059 puan) tarafından
:D ilaçla olmaz kiz ruh halinle alakalı sen mutsuzum dersen oyle olursun pozitif enerji yolla kendine 
(1,923 puan) tarafından
Gerçekten benmle alakalı değil sürekli hormonlarla alakalı bi gerginlik var bendeya. Hele adete yakın delircek gibi olyorum
0 oy
(368 puan) tarafından
Sağlık konusunda kimse pek bsıy bilmiyor. 

Eşim bana hep doktor gibisin der hatta doktorum bile bunları nerden biliyorsun der. Benim ilgi alanım saglık.

Canım bak şimdi mutsuzsan bagırsaklarında problem var cu lu seratonin %95 ini bagırsak da salgılanır. Bagırsaklarınla ilgili durum bu. Tuvalet hayatın nasıl kac gunde yada gunde kac kez. Kabız veya ishal var mı  yardım etmek için sordum. 
(1,923 puan) tarafından
Ay kız bildin bağırsaklarım çok sorunludur midende aynı şekilde. Sindirimim iyi değil mesela dışardan yemek yiyince onu sindiremiyorum çıkartana kadar mide bulantısıyla gezyorum. Evet kabızım ben sürekli. Bide yediklerim çok gaz yapyo nedense karnım davul gibi şişyo. Gaz çıkartamama problemim var bide bebek gibi karnımı ovalıyorum soda felan içyorum. Bağırsaklarım baya problemli anlicağın
(368 puan) tarafından
Yaaa ben gerçekten sahte doktorum cunku tıp okumadım ama herseyı bılıyorum gidip sakın antıdepreaan falan içme psikolojin bozuk degil gayet iyisin ama seni bu hale bagırsakların sokuyor. Sindirim enzımlerınde sorun var azcık yedgn karnını şişiriyor.
(368 puan) tarafından
Özelden konusalım. Sana bildiklerimi anlatırım
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Tobe tobe böyle bir uyuşturucu çeşidi var. Tam uyuşturucu da denmez daha hafif sanırım. İçtiğin an aşırı mutlu oluyorsun mutluluktan havalara uçuyorsun ama öbür gün depresyona giriyorsun çünkü beynin salgıladigi mutluluk hormonu bitmiş oluyor o yüzden aşırı mutsuz oluyorsun. Yaniı insanın kendi doğası daha önemli. Haz aldığın şeyleri yapmayı tavsiye ederim. Benimki kahve film izlemek banyoyu mis  gibi temizlemek takıları düzenlemek. Küçük şeylerle mutlu olmayı öğrenmeliyiz :)
(1,370 puan) tarafından
Kaç aylik
(1,923 puan) tarafından
19 aylık
(1,370 puan) tarafından
E maşallah büyümüş canım ya. Ben mesela gözümün önüne getirirdim onu ben o alanın işlerini yaparken o da oyuncakla evdeki tehlikesiz eşyalarla oynardı. Onun uyanık olduğu zaman işlerimin hepsini bitirmiş olurdum. Onun uyku saatinde ne yapmak istiyorsam onu yapardım. Yani evet kendime sadece o uyurken vakit ayirabildim ama o bile yetiyor insana. İşlerinin çoğunu o uyanıkken bitirmeye bak
(1,923 puan) tarafından
Ya benm oğlum asla kendisi oyalanmaz oynamaz. Sürekli yanıma gelip mızmızlanır. Eşimde her şeyi bırak çocukla ilgilen diyip duryo. Sanki benm işim gücüm yok. Hayat kendi kendine dönyo sanki.
(1,370 puan) tarafından
Sende o zaman bişey yapma ve çocukla ilgilendim de. Gerci eminim bir süre sonra ona da soylenir
0 oy
tarafından
Çikolata ye kız 
(1,923 puan) tarafından
Yiycamde canım nereye kadar şeker tavan yapar.
0 oy
tarafından
Redepra var antidepresan ama kullanmanı tavsiye etmem 
(1,923 puan) tarafından
Bağımlılık yaparmı
tarafından
Bana yapmadı bu senin iradenle ilgili bir durum canım ama o hapla beynini uyuşturuyor bıraktığında yine aynisin bunu kendin asman lazım kendi kendini iyileştirme sığın sürece hap sana ne yapabilir ömür boyu da kullanmam imkansız ciğer yağlanması ve çeşitli rahatsızlıklara sebebiyet veriyor onu yerine bir uğraş bul kendine
0 oy
(54 puan) tarafından
Olmazmi beyaa :)) ama hepsi kırmızı 
(1,923 puan) tarafından
Ne demeye çalıştın kız :))
(54 puan) tarafından
Var var da ulaşılması zor yerlerde :d

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 56 göst.
17 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aras2304 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
+2 oy
9 cevap 231 göst.

411,477 soru

12,386,540 cevap

43,552 kullanıcı

Kategoriler

...