0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
1 yaşında kızım var yaramazligi hala yok bir yerlere tırmanmiyor sadece evde gezer dolaplara girer yine de çok şükür çok yaramaz olan var mı 1 yaşında 2 yaşında Felan 

9 Cevaplar

0 oy
(1,270 puan) tarafından

14 aylık oğlum ama 3 4 çocuğa bedel bir bebek duz duvara tırmanır eger yaramazlık yapacaksa yeni huyu Tekli koltuğu kapının dibine itiyor ki ben odaya girip ona müdahale etmeyim gerisini sen düşün :D

tarafından
Ayyy çok yaramaz ya
(1,270 puan) tarafından
Ölürüm onun yaramazligina ben bebek bebekligini yapıyor :) hic ama hiç şikayetçi değilim Rabbime hamd olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
7 aylık peşinde dört dönüyoruz herşeyi yıkıyor çekmeceleri döküyor içine girmeye çalışıyor her yere tırmanıyor ayağa kalkıp kendini pat bırakıyor yürümeye çalışıyor balkona çıkıp kuruttuğum acı biberleri hış etti aşağıdaki çocuklara gitmek istiyor yukarıdan bağırıyor parka indiğimiz zaman toprak çim yemeye çalışıyor bide emekleyerek bir kaçıyor 
tarafından
Ayy ve hala 7 aylık buyunce düşünemiyorum
(2,936 puan) tarafından
Yedi aylık maşallah bı yurumemiss
tarafından
Bende şimdiden düşünüp korkmak istemiyorum
tarafından
Ht onuda yapabilse ev kalmayacak ortada
0 oy
(14,183 puan) tarafından

Üç yasuna girecek oğlum öyle yaramazlugu olmadı pek orayı karıştıralım burayı dokeyimi yoktu huysuzdu ama hala huysuz o yetiyor zaten :Dsekiz aylık oğlum şimdi emekliyor vallahi daha emeklerken iş beceriyor abisinden fena olacak üstelik yedi ay acıkınca ağlardı çok sakin bebekti

tarafından
Benim bebeğimde çok huysuz yaramazligi yok pek
(14,183 puan) tarafından
O yetiyor zaten üç yaşına gircek Ekim'de hala huysuz aglak
0 oy
tarafından

1 buçuk yaşında akşama kadar koltuk tepelerinden inmiyor ne bulsa camdan atıyor dolapları akşama kadar ben kaç defa topluyorum sayamıyorum artık onu suç üstü yakalayınca da çığlık atıp kaçıyor benim cadı da :D

tarafından
Hahah benim kızım da hala yapamıyor diye mi bilmiyorum ama dolapları karıştırır
tarafından
Yapar yakında sen dur bi keşfetsin daha tutabilecek misin bakalım ☺
0 oy
tarafından
2 yaşında kızım çok hsreketliydi şimdi artık anlamaya başladığı için rahatladim diyebilirim.  1 yaşında oğlum evlerden ırak:)) sinirlenince asfalta falan kafa atıyor.  Bana da atıyor sürekli burnum kırıldı sanıyorum.altina mutfaktan plastikleri alta koydum onları altına koyup heryere çıkıyor uzanıyor 
tarafından
Kafa atması dediğin yerde koptum yaa
tarafından
Evlat işte ona bile şükrediyorum sağlıklı diye:D
0 oy
tarafından
8 yaşında ve 16 aylık oğlum çok yaramazlar 
0 oy
(75 puan) tarafından
Eltimin 2 yasinda oğlu var Allah'm dokmedik kırmadık yer bırakmıyor kapılara düz duvara tırmanıyor  hiç otururken görmedim koltuktan yüksekten öyle Bi atlıyor ki bu yaşta bu hareketler bence hiç normal değil 
0 oy
(26,393 puan) tarafından
Dokuz aylık oğlum yaramazlık yapmıştır 

Ben: meraklı benim oğlum keşfetmeyi seviyor :))

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 502 göst.
21 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Keklik (1,884 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 168 göst.
0 oy
8 cevap 326 göst.
19 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Mavi_Boncuk (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 408 göst.
27 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Amerikanbebesi (4,761 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,812 soru

24,391,780 cevap

349,343 kullanıcı

...