30aylik ,2 buçuk yaş diyorum ,kizlar bugün alışverişe gittik eşimle,,ya inanır mısınız avmyi birbirine katıyor,el tutma yok,elinden tutuyoruz kendini yerlere atıyor elimi birak diye, kucaklıyorum kendini geri geri atıyor,ya bir elbise değiştirecektik mağazadan çıkıp farklı magazalara gidiyor,beni bırakın istediğim yere gideyim kafasında, valizleri alıyor sürüyor dışarı çıkıyor ya anlatamıyorum ama ağlayacak duruma geldim inanın, bildiğiniz gibi değil çok değişik,parka götürüyorum inanın aynı şekil oynuyor bı bakıyorum başka yere gitme peşinde sürekli eşimle peşinde dolaniyoruZ,ya bı bayan vardı kafede oturdu çocuğuyla beraber kadın kahvesini içti çocuk efendi şekilde oyun oynuyordu,her çocuk kendine özeldir fakat nasıl anlatacagimi bilemiyorum inanın,Rabbim sağlık sıhhat versin çocuklarıma ama biryere gitmek eziyet oluyor niye böyle anlamış değilim,çocuktur yaramaz olur diyorum erkek çocukları daha bir enerjiktir ama ben hiç böyle görmedim ya
Oğlum 4 yaşında 2. Hamileyim Allah yardım etsin oğlum çok yaramaz aşırı Bi yere gitmeye utanıyorum artık
Kızım 3 yaşında evden çıkmak bile istemiyorum gerçi evde de durmuyor ama dışarı daha zorluyor her gördüğünü alıp eve götürmek istiyor elimizi tutmuyor birde çığlık atmayı öğrenmiş bas bas bağırıyor gören dövüyoruz zanneder
Kız bı görsen elinden tutuyoruz kendini sürüklemeye çalışıyor ,heryerim birbirine katıyor insanlar bı bakıyor,bakmasi mühim değil okadar ugraşmaktan belim ağrıyor bacağıma vuruyor saçlarım bembeyaz ya
Ah ah aynı bacım valla bide benim 1 aylık bebeğim daha bebeğim var dediği olana kadar bağırıyor tamam desek de bağırmaya devam ediyor misal meyve suyu istedi bitmiş diyoruz meyve suyu istiyorum diye bağırıyor bide bebeğin yanina gidip bağırıyor onu da uyandırıyor artık bağırmasından başım ağrıdı dışarı çıkmasan da olmuyor çıksan da olmuyor bugün avmye gittik kızımın yaşlarında bi kız çocuğu vardı annesinin yanına oturdu ne güzel yemek yedi benimki de sandalyeyi aldılar diye kıyamet kopardı
5.5 yaştan bildiriyorum hala aynı 😅
Hiç mi düzelmiyorlar bunlar 🥺kız gözümden yaş geldi durdu yerinde,millet bana bakıyor,eşim kucaklıyor olmuyor,nebilim bazı çocuklar yabancı gördümü çekinir anasının babasının yanına gider bu umrumdışı ya
17 aylık kızım bu ;(
Ya bir bilsen anlatamadığım çok şey var ,Allah sabır ve yardımcımız olsun
İki oğlum var biri 5diyeri 19 aylık öyle akıllılarki düz duvara tırmanıyolar🤣🤣😂
Küçükte büyükten öğreniyordur kesin 😄
Yok valla tem tersi hep küçük yoldan çıkarıyo büyüğü🤣🤣
Gel benimkilerle 1 saat geçir 😂😂
Ben 10dk veriyorum gel 😂😂😂
Hahahah ben kabulüm sonra ağlamak yok ama 4 ve 5.5 yaş iki erko bak hani şoyle düz duvara tirmanmali tezgah üstünden doalp içinden almalı falan filan 😂🤭
Bunu burda yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama maşallah kızım beni pek yormadı 😊
İki yorumunuza da tesadüfen denk hekdimyve istemsizce güldüm 😀 yormayan çocuk var mıdır yaa benimki 10 yıl yaslandirdib beni , ha bu arada ben bilmem eşim bilir bizimkine de yüklenmiş oyunları mı seviyor neyse artık kırmızılar maviler üç oldu beş oldu deyip izliyor valla 🤭😀
Genel oranla hakikaten usludur kızım ondan yazdım ama canı sağolası pişman etti
Bilmiyordu dün ben telefondan çifte milyon izliyordum. O da kanal değişirken buna denk geldi. Sonra aynı anda televizyonda da adamı görünce bu sefer meraklanmaya başladı. Aynı anda nasıl farklı yerde oluyor diye bu bir takıldı Allah Allah . Ay çok tatlı ay çok komik demeye tamamen ilker aylık hayranlığı onlar çok uzaktamı diye soruyo babasida silecem bu kanalı diyo 😅
Canım senin çocuğun hareketli enerjisini bir şekilde atması lazım
Valla her şeyi yapıyoruz Park vs felan nasıl bı enerjisi var bilmiyorum 😊bizde güç kuvvet kalmadı /=
İki yaşında oğluma aynı tarif ettiğiniz gibi hiç mağazaya girmek istemez kapalı yerde bağırır Anırır olay çıkartır
Kızım uysal 3:30 yaşında al her yere git yanında gider ben de genellikle bunlarla çıkıyorum her gün bir yere gideceksem
Çok şükür oğlum yemeğe düşkün de azından faydalanıyorum eline çabuk kurabiye bir şey veriyorum o şekilde biraz dayanıyor
1 aydır aynı durumdayım hele bugün cinnet geçirdim plajın ortasında seni iade etmek istiyorum artık ya bıktım diye bağırdım Allah'tan Türkçe bilmiyorlarda saçma sapan eleştirilere maruz kalmadım
😂😂 bende 33 aydan bildiriyorum aynısından bnde de var düz duvara tırmanıyor..Napcazzz.
Benim kızda da vardı bu davranışlar şu an azaldı gibi. Bir yere giderdik alır başını kendisi gezerdi.elini tutsak kızardı izin vermezdi kendini yerlere atardı.markette koşardı her seyi market arabasına koyardı kasada fark ederdik. Parka giderdik bir o oyuncağa bir bu oyuncağa koşardı biz de arkasında koşardık. restoranta kafeye otururduk hızla yemeğini yer, kalkar, her yere girip çıkardı hiç oturmazdı, yola, sokak aralarına girerdi, herkes bize bakardı utanırdım. Pazara giderdik alisveris yapamadan eve dönerdik. Bir düğüne gitmiştik oyuncaklar balonlar falan satılıyordu halası bir tane oyuncak aldı sonra onu beğenmedi baska cocuklarinkinden istedi almadım kendisini yerlere attı düğün bahcesi dışına kacti kaldirimlarda yere yatti, debelendi yine almadım o gün çok feci bir gündü. Biz de illallah etmiştik, artık evden çıkmak istemiyordum. şuan 4 yaşında ve bu kadar değil. yanımızda duruyor, isteklerinde ısrar etmiyor, evden çıkmadan önce anlaşma yapıyoruz söz veriyor ve sözünü tutuyor cok şükür.
Her çocuk bir olmuyor işte. Benim ilk oğlum o cafedeki bayanın çocuğu gibiydi. İkizlerim de senin kız ☺️ Afedersin ama bazen ipten kopmuş gibiler market,avm de. Sinir hastası olup eve dönüyorum. Travma olmasın yok sosyal hizmetlere bulaşmıyayım diye resmen anne babalar diken üzerindeyiz. Bir yerde patlayacağız ama nerde
19 aylık kızım dediğiniz gibi markete gidince salatalık domates aliyor raftan başlıyor koşmaya armutu alıp soğanın içine koyuyor ordan alıp oraya sepete oturtup öyle birşeyler alabiliyorunm
3 erkek çocuk dışarı çıkmıyorum artık 😂
Benim 4 yaş ve 2 yaş oğullarım var büyük olan oğlum hiçbir yaşında kardeşi gibi değildi çok uyumlu bi çocuktu hareketli çok enerjik ama dışarı çıkınca hep dediğimi yapardı ama küçük oğlum tam bir fırtına cumartesi günü hayvanat bahçesine gittik eline ince bi değnek aldı onu da tavukların kafesine attı geri al diye ağladı asla alma imkanım yok saatlerce ağladı şansa o değnekten başka bulamadık sonra markete gittik abur cubur istedi süt burger aldım açıp verdim eline yere attı ezdi küstü ağladı gelmedi zorla aldım kucağıma geldim pazar günü parka gittik elimizde kedi maması vardı kedileri çok sevdikleri için mama taşıyoruz yanımızda yolun karşı tarafında bi kedi gördük vermek için poşetten çıkarırken kedi kuşları gördü ve koşmaya başladı oğlumun elini tutuyprdum bu arada birden ağlayarak kediye doğru yöneldi yola çıkıyordu süratli bi araba bize doğru geliyordu şapkasından yakalayıverdim ama o an ki korkum daha önce hiç yaşamadığım bi korkuydu elim ayağım boşaldı tutup çektim diye saatlerce eve gelene kadar ağladı nereye gidersek gidelim evde dahil sürekli ağlıyor büyük oğlumdan dediğim gibi böyle şeyler görmedim ama küçük oğlum hep ağlama halinde sussun diye uğraşıyordum ama son 1 aydır susması için uğraşmıyorum kendi kendine avazı çıktığı kadar ağlıyor sonra susuyo bu ağlama 10.15 da sürmüyor saatlerce sürüyor bazen yanına yaklaşıp konuşsam etsem daha çok şiddetini artıyor ağlamanın bende bu aralar çok çıkmazdayım bu konuda
Çocuk arabası neden kullanmıyorsun?. Yaramaz çocukları zaptetmenin tel yolu bu. Bu yaştaki çocukları zaten el tutmaz dışarıda sen buraya dersin o başka tarafa gider
Aynı benim ortanca kızım. Mahallede rezil oluyorduk. Ama sana kötü haber büyüse lerde geçmiyor azalıyor ama kalıyor birşeyler diğer kızımda bir hanım hanımcık bir kibar.
Yaramazlık ne kelime 😅 akşama kadar evde şeytan çıkartma var gibi sesler çıkıyor herşeye inat herşeye muhalefet herşeyde problem
Büyük 7olacak bu yasina kadar hiç uzmedi yormadi kurban olduğum.....ama küçük uc yaş saçımı beyazlatti sen düşün geçen kuaföre gittim eltime dedim bnmle gel ben işimi bitirene kadar çıkışta eltim Allah yardımcın olsun dedi nasıl bununla okula gidiyon dedi 😀bütün yolu koşarak dedim en son dedim tasma Alaçam sen düşün 😂
1,497,175 soru
24,456,700 cevap
354,380 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın