0 oy
92 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,350 puan) tarafından

İğneye başladık bakalım ağızdan verioduk ama fayda etmemiş çok düşük yiyen bir çocukta değil ki napcam ben B12 vit çok önemliymis gelişiminde problem yok ama konuşması falan çok geride kaldı anlıyor ama konuşamıyor yavrum asabi vurması dökmesi inat olmasi hep B12 yüzünden mis canlar var mı aranızda aynı benim gibi olan nasıl düzeltilir yediremiyorum hiç bir şey :'(

3 Cevaplar

0 oy
(875 puan) tarafından
Benim de oğlumun baya baya düşüktü sonra ağızdan verilen bir ilaç verdi çok şükür düzeldi
(2,350 puan) tarafından
Cnm çok acil sizde de huysuzluk ağrı atee yaptı mı dodekx lütfen cevap verin
(875 puan) tarafından
Hayır yapmadı siz de oldu mj
(2,350 puan) tarafından
Evet canım bacağı çok ağrıdı kalçasına vurdu galiba calpol verdim şimdi çok şükür iyi uyku halsizlik yaptı galiba çok korktum biran
(875 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım iğne şeklinde mi kullanıyordunuz siz
(2,350 puan) tarafından
Evet bugün ilk iğne sini yapildi her hafta bir tane iki ay sonra kontrolü var ağızdan fayda etmemiş maalesef
-Reklam-
0 oy
(5,489 puan) tarafından
Benim kızda da var maalesef bi düzeliyo sonra tekrar düşüyo
(2,350 puan) tarafından
Of napcaz biz ya :(
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Benimde B12 her zaman düşük, şimdi sana şöyle anlatayım. 

İki çeşit B12 var. Birisi siyanokobalamin, diğeri metilkobalamin. Yiyeceklerden aldığımız, ağızdan aldığımız B12ler siyanokobalamin. Ve daha sonra vücudumuz bunu kendi içinde metilkobalamine dönüştürüyor. Ama benim vücudum bu dönüştürmeyi yapamadığı için B12 hep aşırı düşük çıkıyo. İğne de kullandım sonuç değişmedi ve bende aşırı kalp çarpıntısı yaptı aklında olsun iğneden sonra çocuğuna bak kalp çarpıntısı oluyomu diye. 

Neyse sonuç olarak ben direk metilkobalamin kullanıyorum onu kullanınca değerlerim düzeliyor. Belki senin oğlununda böyle bir sorunu olabilir doktora bunu bir danış bence.

İnşallah anlatabilmişimdir
(2,350 puan) tarafından
Tamm canım iki ay sonra kontrolü var bakalım teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 124 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde Alyakus (2,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 189 göst.
14 Ekim 2021 Aile kategorisinde clk38 (1,432 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
30 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenseslerinannesi! (578 puan) tarafından soruldu

408,149 soru

12,258,730 cevap

37,313 kullanıcı

Kategoriler

...