0 oy
133 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (531 puan) tarafından

image

6 aylık bebeğim için kullanmak istiyorum sizce uygun mu nasıl kullanıyorsunuz 

5 Cevaplar

0 oy
(5,471 puan) tarafından
Kan ilacı deil miydi?
(5,471 puan) tarafından
Özel alınan bı ilaç bn kullandım hem bu markanın   d vitamini hem kan damlasıni kullistim
-Reklam-
0 oy
(2,191 puan) tarafından
Kan damlası Kullandık canım memnun kaldım bebeğimde doktor yazmıştı kilosuna göre damla koyuyorsun her kilo başına 1 damla konuluyor ama bizim alerjiniz vardı o yüzden yarım damla yani iki kiloya 1 damla şeklinde koyuyorduk
(531 puan) tarafından
Bugün verdim ilk defa kustu içtiği gibi
(2,191 puan) tarafından
Kusuyor ise dokunmuş olabilir bizimde önce sağlık ocağının verdiği vegafrom kullanmaya başlamıştık o çok dokundu kustu bebeğim ama üç dört gün sürekli kustu ben hasta oldu sandım üşüttü sandım ,meğer ilactanmis  vücudu susuz kaldı diye serum verildi sonra bu ilaca çevirdi doktorumuz düşük dozda ocean'a başladık ,bize dokunmadı ama her bünye farklı canım bir doktora daniş biz gibi vücutta alerji yapmış midesi kaldırmıyor olabilir belki ilacınızı değiştirir doktor
0 oy
tarafından
Kan damlası bu canm biz 6 damla kullanıyodk
(531 puan) tarafından
Bugün ilk defa verdim kustu verdiğim gibi
0 oy
tarafından
Bende kızıma kullandım bundan 
(531 puan) tarafından
Bugün verdim verdiğim an kustu neden acaba
tarafından
Bilemedim ki canım benimki hiç öyle olmadı
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Bende bugğn sipariş verdşm 4 aylık bebeğime kullanıcam .tamamen içeriği temiz .rahatlıkla kullanabilirsin
(531 puan) tarafından
Az önce verdim verdiğim an kustu neden acaba
(1,569 puan) tarafından
Benim oturduğum yerde bir market var fıtri ürünler satıyor her şey bitkisel ilaçlar otlar vs .ben ordan alıyorum canım
(1,569 puan) tarafından
Tadı biraz değişik .içeriğinde şeker falan yok tamamen doğal o yüzden kusmuştur .D vitamini de öyle kızım öğürerek içiyordu ilk zamanlar
(5,116 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ben internet sitesi zannetmiştim
(1,569 puan) tarafından
Trendyolda falan yok mudur kuzum bi oralara bak . yorumları da okuyup almış olursun hem

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 225 göst.
0 oy
2 cevap 77 göst.
10 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ajangadget (1,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 59 göst.
16 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umutsuz_33 (531 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
16 Haziran 2022 Aile kategorisinde Hayat_dunya (634 puan) tarafından soruldu

401,521 soru

12,017,544 cevap

36,219 kullanıcı

...