0 oy
192 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (22 puan) tarafından
Kızlar merhaba kanal tedavisi yaptırmam gerekiyormuş. Devlet hastanesinde yaptıran var mı internette ücretli falan yazıyor ama bana öyle bişe demediler. Ve de ağrısı sızısı oluyor mu doğumdan sonra bana bişe zor gelmez diyorum ama bir yandan da dişçi koltugundan ayrı bir korkuyorum:)

5 Cevaplar

0 oy
(382 puan) tarafından
Ben yaptirdim devlette ucret falan odemedim.agrili bi islem degil cnm
(22 puan) tarafından
Teşekkür ederim yakın zamanda mi yaptirdiniz?
(382 puan) tarafından
Evet yakin zamanda yaptirdim 1.5 ay  falan oldu
(22 puan) tarafından
Tamam teşekkürler:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aman bana diş deme kurban olayım ben çok çektim çocukluğumdan beri annem zorla götürür yaptırırdı çektiğim acıların tarifi yok piskolojim yerle bir oldu 23 yaşındayım ağzımda diş kalmadı hepsi dolguydu dolgularım zamanla döküldü dişlerim dolgu nedeniyle inceldiği gbı çat diye kırıldı ağzım dolu kök 23 yaşında diş siz kaldım genel aneztezi almadan hayatta çektirmem dişlerimi hayatta ayık kafayla diş yaptırmam 
(22 puan) tarafından
Ay Allah korusun tam fobi olurdu herhalde bana da
tarafından
Matkap varya aynı dolgunun sesi o matkap sesi duydukça kulaklarımı kapatıp olduğum yere çöküyorum o ses kesilene kadar berbat bişey çok acı çektim ben hem çektiğim acılar Bi yana hemde annemın kıza ite kaka zorla götürmesi doktorların hakaretleri fln baya kötü geçti 18.doldurdum reşit oldum daha ölürüm de o koltuğa oturmam dedım halaa oturmadım eşim senın dişlerini yaptırcam söz diyor genel aneztezi almazsam yaptırmam diyorum kök çekimi öyle normal diş çekimine benzemiyor dümdüz taban tutacak yeri yok
0 oy
(7,503 puan) tarafından
Ücretsiz canım. İstanbul'daysan Üsküdar ağız ve diş hastanesini tavsiye ederim.
0 oy
(5,352 puan) tarafından
Buyukcekme dis hastanesi ve beylizduzu dis hatanesini tavsiye ederim. Endodonti bolumune randevu alman lazim
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Ben yaptıralı 4 sene falan oldu ağrısı falan yok sadece uyuşukluk geçtikten sonra biraz hassas oluyor oda geçiyor hemen ücret odememistim

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 286 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde RaHiME_91 (2,709 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
20 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde .SU. (5,352 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 291 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
30 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,847 soru

12,127,709 cevap

36,491 kullanıcı

...