0 oy
233 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Sabah post açmıştım kaynanamla ilgili ya o kadar zoruma gitti ki bana bagirmasi bana annem babam bagirmadi bu zamana kadar bide ses atiyo nolmus bagirdiysam kaynananım bagiramazmiyim hiç diye kendimi tutamıyorum sinirden hala ağlıyorum çok zoruma gidiyor Rabbime sığınıyorum Rabbime havale ediyorum ama düşündükçe ağlıyorum ya çok morelim bozuk eşimde uyuyo anca hiç bişey demiyo halletcem ben diyip yattı ama biliyorum annesine bişey bile söylemez 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aman ağlama kız sende ona bağır seni sessiz bulmuş muşmula bağırmış işte edepsiz bı daha bagirirsan ne evine gelirim ne sana anne derim de 

Eşinede söyle 
tarafından
Canım dedim zaten niye bagiriyosun diye benim zoruma gitti kaç yaşında kadınım çocuğum var bu zamana kadar kimse bana bagirmamistir bağırsada izin vermemisimdir ortalığı yikmisimdir ama evlendim saygizilik yqpmayayim diye herşeye sustum güzel dille anlattım gene bağırdığı da dedim niye bagiriyosun bana beni niye dinlemiyosun diye ses atiyo ben niye bagirayim ben bagirdiysam sen bana daha çok bağırdın diyo ama ben sesimi bile yukseltmedim saygizilik yapmamak için sonrada bagirdiysam nolmus kaynananim hiç bagirmicam mi diyo çok zoruma gitti eşimde cevap yazma ben halledicem dedi sabah yattı hala uyuyo ama biliyorum ben hiç bişey demicek hatta annesi doldurucak beni kotulucek eşimde susucak sadece o kadar zoruma gitti ki sinirimi atamıyorum
tarafından
Ayyy en tehlikelisiii sinsi karıı mesafeni koy bacim
tarafından
Mesafeliyim canım mesafeli olduğum halde böyle yaptı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kesin bir de gereksiz birseydir.  Üzme kendini hersey kocanda bitiyor maalesef bu cesareti almamaliydi kimse 
tarafından
Evet çok gereksiz eltimin doğum gününu kutlamadim diye Cook haklısın eşim hep annem annem dedi durdu hep ikili oynuyo bana karşı beni savunuyo annesine gidince annesini
0 oy
tarafından
On bağırıyorsa yüz bağırırım. Sende kalma altta üzdürme kendini. Ne hakla sana bağırıyor? 
tarafından
Ben bagirmadim ama niye bagiriyosun niye dinlemiyosun dedim şimdi de ben böyle dedim diye ben ona bagirmisim öyle diyo ama sesimi bile yukseltmedim güzelce anne niye dinlemiyosun beni niye bagiriyosun dedim ve konuda eltimin doğum gününu kutlamadim diye
tarafından
Biliyorum canım görmüştüm postu. Valla iş eşinde bitiyor.
tarafından
Oda anca ikili oynuyo yada gotunu devirip yatiyo

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 246 göst.
9 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,851 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 224 göst.
10 Haziran 2021 Aile kategorisinde Sedaaaaa (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 254 göst.
6 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Berfin 2134 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 734 göst.
21 Ekim 2022 Aile kategorisinde Yaso.yasemin (100 puan) tarafından soruldu

406,127 soru

12,176,011 cevap

36,653 kullanıcı