0 oy
224 göst.
Aile kategorisinde (256 puan) tarafından

Arkadaslar 4 5gun once bebegime cok bagirdim diye 3gun icim yandi uyuyamadim tam iyi oldum derken az once yine bagirdim birden elini corbaya soktu diye. Neden ben duzgun davranamiyorum :( duruyorum duruyorum ani tepki veriyorum birden beklenmeyen sekilde kiziyorum. Bu herkese boyle. Doktora gidecem ilac verir diye gitmedim emziriyorum diye . daha once ilac kullandim biliyorum. Simdi yine gidemiyorum karantinadayim. Annem bize bagirirdi hep bende bebegime yada esime bagirdikca ona sinirleniyorum.halbuki kendimi hazir hissedip en guzel sekilde anne olacam diye 5sene bebek yapmadim. Ama istedigim gibi degilim :(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktora gitmeni bende öneririm. Bebekler ve çocuklar için ani tepkiler ileriki hayatlarını çok etkiler. Bende kızıyorum ama 10 kez uyarıp bir kez bagriyorm. O da artık iyice yıpranıyorm yapma demekten o yüzden. Ama anı tepki hiç vermiyorm 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bi psikoloqa görünseniz cnm. Bide nevrolojiye. İnseallah gecer. Bitkisel ilaclar vardir cnm emzirme döneminde icile bilir. Dr o ilaclardan yazicaktir muhtemelen. 
0 oy
tarafından
Canım sen git kan değerlerine baktir B 12 eksikliği vardır sende o bagirmalarin ondan oluyordur diye tahmin ediyorum 
(256 puan) tarafından
Evet b12eksikligi var zaten gecen gittim ama onun sebep olacagi aklima gelmedi
tarafından
Ooo daha nelere sebep oluyor bedensel ve zihinsel yorgunluk ,sinirlilik ,unutkanlık  vb gibi canım
0 oy
(5,490 puan) tarafından
O kızgınlığın bebeğine değil kendine. Bununla yüzleşmen gerek önce, her anne sinirlenebilir kızabilir hiçbir kir çocuğundan önemli değil, bırak soksun elini. Bide o Bebek bize gökten zorunlu olarak gelmedi biz istedik de oldu, onun hayatını geleceğini mahvetmeye hakkımız yok.
0 oy
tarafından
Papatya çayı içebilirsin sakinleştiriyor biraz bende bağırıyordum biraz içmeye başladım düzeliyor gibiym 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 246 göst.
9 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,851 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 234 göst.
20 Eylül 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 470 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 906 göst.
6 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,128 soru

12,176,017 cevap

36,653 kullanıcı