0 oy
243 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (13 puan) tarafından

Burda ne yazıyor anlamadim sonradan gördüm 

image

7 Cevaplar

0 oy
(3,184 puan) tarafından
DoktorlRkn niye boey karmalsrisik yazdığını bı turlu anlamadim ki ne yazdıklarını anlim bacım :D
(506 puan) tarafından
Canım universitedeyken dersleri çok yoğun ve hızlı işledikleri için yazılarınıda çok hızlı yazmak zorundalar bir süre sonra alışkanlık haline geliyor
-Reklam-
0 oy
(2,521 puan) tarafından

Galiba ben eczacı olsam herhalde çoğu kişi bu yazı yüzünde ölür :) :D böyle yazınca ne oluyor acaba ego mu tatmin ediyorlar anlamadım ki .

0 oy
tarafından
25 haftalık 900 Gr dışında bişi anlamadim
0 oy
(986 puan) tarafından
Ben burda yazı göremiyorum.1yasindaki kızım da böyle karaliyor.google lens ten bak istersen 
0 oy
(53,301 puan) tarafından
neden doktorlar boyle yaziyo bunuda hic anlamis değilim 
(1,426 puan) tarafından
Tip fakultesi derslerinde hizlica yaziyorlar canim alişkanlik olarakta kaliyor :) sağlik lisesinde en azindan benim gittiğim lisede ki hocalar pit pit pit biseler derlerdi hizli yazacam diye karinca yazisi gibi yazardim
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Boyl3 yazmak için ders mi görüyo bunlar acaba doktor ve eczane dışında kimse anlamiyo ne yazdiklarini insan gibi okunaklı yazsalar ölecekler  sanki
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Doktora neden gittin kim için yazdı vs bilgi verirsen biraz yorum yapılabilir
(13 puan) tarafından
Kontrol amaçlı gittim bebegim için bişey demedi sadece bol su ic dedi kağıda da bunu yazmış sonradan gordum merak ettim ne yazmış kötü bişey mi değil mi bilmiyorum
(1,243 puan) tarafından
Kötü bişey yok canım 25 haftalık olduğunu amniyotik sıvının normal olduğunu bebeğin kilosunu 900 Gr yazmış.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 201 göst.
0 oy
5 cevap 224 göst.
0 oy
14 cevap 452 göst.
0 oy
1 cevap 94 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sedeff (551 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,714 soru